Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019. Leii pot avea probleme de sănătate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019. Leii pot avea probleme de sănătate

De: Elena Nistor 29/11/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019. Leii pot avea probleme de sănătate
Horoscopul zilei de 30 noiembrie spune că Leii pot avea probleme de sănătate

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Este o zi solicitantă pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii, indiferent despre ce activități este vorba, se vor obosi și suprasolicita și nu este exclus ca pe seară să refuze o invitație în oraș, să amâne o ieșire sau să evite o petrecere. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a rezolva (cu efort) situații cu un grad mare de dificultate care altă dată li s-ar fi părut imposibil de dus la bun sfârșit.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor frământa în privința unei decizii luate sau în legătură cu o acțiune recent întreprinsă și care nu le-a adus satisfacția necesară. Nativii vor dori să se asigure prin toate mijloacele că au făcut o alegere corectă, că au luat decizia bună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi irascibili cu cei din jur care nu le împărtășesc ideile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Cu toate că se vor preocupa de situația financiară, cei născuți în zodia Gemeni nu se vor da înapoi de la petreceri și distracție. Nativii pot fi tentați să apeleze la împrumuturi, însă nu este cea mai bună variantă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie cumpătați în cheltuieli și în acțiuni.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de azi poate veni cu confruntări de opinie fie cu părinții, legate de partenerul de viață, fie chiar cu acesta. Nativii vor fi totuși, ușor de înduplecat, dar nu este obligatoriu să fie dispuși compromisurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce blocaje în dialogul cu persoanele mai în vârstă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Dacă vor exista persoane născute în zodia Leu care vor lucra astăzi, sunt atenționate că pot avea probleme de concentrare, de adaptabilitate și randamentul va fi scăzut. Posibile greșeli legate de activitățile profesionale pe care le desfășoară. Nici starea de sănătate nu va fi bună, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se suprasolicite. Nu este exclus să aibă parte de un consult, o investigație de urgență.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Gândurile celor născuți în zodia Fecioară par să se mai liniștească, iar starea generală se va mai îmbunătăți. Optimismul nu va fi o certitudine, cel mult va fi doar râvnit, însă dacă au o relație, nativii se vor destinde în brațele persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să lase deoparte problemele profesionale, financiare și să se bucure mai mult de ce le oferă weekend-ul.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Balanță să fie obligați de împrejurări să participe la o reuniune de familie sau să se dedice unor activități ce vizează locuința, însă activități pe care nativii le privesc ca pe o povară. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și facă un program mai strict și să renunțe la obligații, dacă acestea nu le aduc plăcere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Secrete, ascunzișuri, evitări și ezitări sentimentale. Acesta este contextul pe care cei născuți în zodia Scorpion îl creează astăzi în relațiile parteneriale și nu este exclus ca, dincolo de tensiuni, o relație să se încheie brusc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționeză că riscul ca unele adevăruri să iasă la suprafață este foarte mare. Atenție la dialog!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de unele pierderi financiare, în sensul de investiții proaste, cheltuieli majore și nu de furt sau înșelăciune. Nativii ar trebui să producă bani și nicidecum să-i risipească. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că unele responsabilități financiare sunt absolut necesar să fie onorate. Atenție la plata unor facturi!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Posibile vești care destabilizează emoțional să ajungă astăzi la urechile celor născuți în zodia Capricorn. Nativii s-ar putea să fie nevoiți să-și ofere sprijinul într-o cauză umanitară sau cineva apropiat să le ceară ajutorul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu se lase copleșiți de emoții și să evite să se lase pradă slăbiciunilor de moment. Deși nu le este caracteristic, azi sunt șanse să fie mai sensibili ca de obicei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot simți mințiți, înșelați, trădați și starea generală psihică și emoțională nu va fi una tocmai bună și nici favorabilă dialogului. Nativii pot fi dezamăgiți, nemulțumiți de un context în care au pus suflet, în care au investit sentimente. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce stări de încordare și tensiune, iar irascibilitatea le poate da dureri de cap la propriu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor reuși să ajungă la o înțelegere cu o persoană din anturaj sau pot face un compromis în legătură cu un prieten, compromis care să le fie, totuși, pe plac și, în cunoștință de cauză sau nu, să le aducă un avantaj. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să participe la un eveniment social, cultural unde să cucerească prin dialog și dezinvoltură.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 2 – 8 DECEMBRIE 2019. CAPRICORNII SUNT PE VAL

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...