Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Gemeni

De: Madalina ManoleMarie Călin 29/11/2020 | 21:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o Lună Plină și o eclipsă de Lună în zodia lor, cu impact major asupra vieții personale.

Astăzi se va forma Lună Plină în zodia Gemeni, eveniment care va fi însoțit de o eclipsă parțială de Lună pe axa Gemeni-Săgetător. Ca orice Lună Plină se vor produce evenimente de natură să încheie contexte din viața noastră, să culegem roadele și să mergem mai departe. Dat fiind că este vorba de o eclipsă de Lună, putem avea parte de evenimente de destin, de situații karmice menite să ne pună pe sensul vieții.

Eclipsa de Lună din Gemeni poate veni cu vești neașteptate, cu dialoguri surprinzătorea de natură să răstoarne contexte și situații din viața noastră. Astrograma momentului implică aspecte benefice, deci ceea ce vom trăi acum, deși neprevăzut și poate frustrant, va fi spre binele nostru și al evoluției noastre.

Citește și: Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

Această eclipsă de Lună din Gemeni poate încheia un capitol deschis în urmă cu jumătate de an, în preajma zilei de 20 mai, atunci când a avut loc eclipsa de Soare din zodia Săgetător. Impactul său va fi resimțit puternic în următoreale 6 luni, însă cu precădere în următoarele 2 săptămâni, până pe 14 decembrie, atunci când vom avea din nou eclipsă de Soare în zodia Săgetător.

Cei mai impactați de eclipsă vor fi Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele și Peștii, în special cei născuți în prima jumătate a zodiei, dar și cei care au ascendentul sau planete importante în astrograma natală aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de fel și fel de dialoguri ciudate, neobișnuite și neașteptate menite să le dea peste cap așteptările și planurile. Nativii pot primi vești și informații neașteptate acum, însă contextul nu va fi neapărat în defavoarea lor, ci mai degrabă va fi menit să-i ajute să conștientizeze cu adevărat care le este direcția. Mai multă atenție la deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu creadă tot ce aud fără a verifica și fără a trece informația prin filtrul rațiunii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de evenimente, discuții și negocieri de natură să le schimbe percepția asupra modului în care-și câștigă și administrează finanțele. Nativii pot avea parte de revelații legate de acest capitol care să-i determine să facă schimbări, poate chiar de loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a culege niște roade ale unor proiecte începute în primăvară. Unii nativi pot realiza că trebuie să-și pună în valoare și monetizeze un talent.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de eclipsa de Lună întocmai în zodia lor și evenimentul vine cu schimbări remarcabile legate de viața personală. Nativii pot decide să încheie o relație care nu are viitor și le inhibă evoluția sau pot face schimbări legate de stil de viață, de imagine, de viziune de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot fi mai obosiți decât de obicei din cauza energiei puternice ce se revarsă asupra lor și ar fi indicat să se odihnească mai mult și să evite tensiunile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de momente de conștientizare puternice. Nativii simt nevoia acută să se desprindă de trecut, să depășească traume, să lase în spate amintiri, deziluzii, să renunțe la vicii și dependențe. Este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății și stărilor anxioase și depresive. Refuzul de a socializa nu este cea mai bună variantă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se preocupe mai mult de reînnoirea spirituală și să se aexeze pe spiritualitate și credință, ca răspuns la neliniștile pe care le au.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de dialoguri, mesaje sau vești de natiră să-i facă să conștientizeze mediul în care se află. Nativii se pot îndepărta de anturaje cu care nu mai empatizează, de prieteni alături de care nu se mai regăsesc. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente de conștientizare în ceea ce privește un proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt impactați de eclipsa de Lună în sectorul carierei. Nativii pot avea parte de vești și discuții neașteptate cu superiorii de natură să le schimbe planurile. Nu este exclus ca multe Fecioare să se gândească acum serios la schimbarea diecției profesionale sau la abordarea unei strategii diferite de atingere a unor obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la imaginea pe care o afișează în fața celorlalți.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor trece printr-o perioadă menită să le schimbe principii, convingeri și mentalități. Posibil ca nativii să-și schimbe chiar și viziunea pe care o au vizavi de credință și spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să culeagă roadele a ceea ce au sădit din primăvara și până acum. Poate fi vorba de un curs, o diplomă, un aspect legat de o călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia la această eclipsă de Lună din Gemeni să încheie o relație ascunsă sau să afle vești surprinzătoare întocmai despre viața intimă. Poate fi vorba de o infidelitate care iese la suprafață. Totodată, este posibil ca acele demersuri financiare, în special legate de bani deținuți împreună cu alții sau de bunuri materiale să se încheie dacp nu aduc beneficii sau perspective de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor atenție la tot ce ține de zona moștenirilor, taxelor, impozitelor, litigiilor, ratelor, creditelor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au paret de eclipsa de Lună întocmai în sectorul relațiilor și va fi vorba de un moment al marilor conștientizări. Nativii pot alege să încheie o relație fără viitor, în care comunicarea nu funcționează, sau pot avea parte de o cerere în căsătorie, cu alte cuvinte, să conducă relația pe o nouă treaptă de evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot apărea dialoguri neașteptate și cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să treacă prin evenimente de natură să-i responsabilizeze vizavi de stilul de viață abordat. Nativii pot avea conștientizări legate de felul în care-și desfășoară sarcinile zilnice. Nu este exclus să aibă parte de dialoguri sau vești venite de la locul de muncă care să le dea peste cap planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn cere să ia în calcul și varianta unui nou loc de muncă și să aibă mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Eclipsa de Lună în sectorul iubirii și acest context le poate aduce fie încheierea unei relații fără viitor, fie trecerea la un alt nivel în cuplu, poate chiar posibilitatea de a deveni părinți. Cei singuri pot depăși o despărțire și poate chiar pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce culegerea unor roade ale unui proiect creativ început în primăvară.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de dialoguri care aduc momente de conștientizare vizavi de viziunea și raportarea lor la familie și la propria lor persoană. Nu este exclus ca nativii să retrăiască trecutul, să retrăiască experiențe similare care să-i facă să-și dea seama ce anume trebuie vindecat. Pot primi vești neașteptate din partea familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unora ocazia de a face o schimbare de domiciliu, de a încheia un context legat de locuință.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...