Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Gemeni

De: Madalina Manole, Marie Călin 29/11/2020 | 21:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o Lună Plină și o eclipsă de Lună în zodia lor, cu impact major asupra vieții personale.

Astăzi se va forma Lună Plină în zodia Gemeni, eveniment care va fi însoțit de o eclipsă parțială de Lună pe axa Gemeni-Săgetător. Ca orice Lună Plină se vor produce evenimente de natură să încheie contexte din viața noastră, să culegem roadele și să mergem mai departe. Dat fiind că este vorba de o eclipsă de Lună, putem avea parte de evenimente de destin, de situații karmice menite să ne pună pe sensul vieții.

Eclipsa de Lună din Gemeni poate veni cu vești neașteptate, cu dialoguri surprinzătorea de natură să răstoarne contexte și situații din viața noastră. Astrograma momentului implică aspecte benefice, deci ceea ce vom trăi acum, deși neprevăzut și poate frustrant, va fi spre binele nostru și al evoluției noastre.

Citește și: Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

Această eclipsă de Lună din Gemeni poate încheia un capitol deschis în urmă cu jumătate de an, în preajma zilei de 20 mai, atunci când a avut loc eclipsa de Soare din zodia Săgetător. Impactul său va fi resimțit puternic în următoreale 6 luni, însă cu precădere în următoarele 2 săptămâni, până pe 14 decembrie, atunci când vom avea din nou eclipsă de Soare în zodia Săgetător.

Cei mai impactați de eclipsă vor fi Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele și Peștii, în special cei născuți în prima jumătate a zodiei, dar și cei care au ascendentul sau planete importante în astrograma natală aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de fel și fel de dialoguri ciudate, neobișnuite și neașteptate menite să le dea peste cap așteptările și planurile. Nativii pot primi vești și informații neașteptate acum, însă contextul nu va fi neapărat în defavoarea lor, ci mai degrabă va fi menit să-i ajute să conștientizeze cu adevărat care le este direcția. Mai multă atenție la deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu creadă tot ce aud fără a verifica și fără a trece informația prin filtrul rațiunii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de evenimente, discuții și negocieri de natură să le schimbe percepția asupra modului în care-și câștigă și administrează finanțele. Nativii pot avea parte de revelații legate de acest capitol care să-i determine să facă schimbări, poate chiar de loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a culege niște roade ale unor proiecte începute în primăvară. Unii nativi pot realiza că trebuie să-și pună în valoare și monetizeze un talent.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de eclipsa de Lună întocmai în zodia lor și evenimentul vine cu schimbări remarcabile legate de viața personală. Nativii pot decide să încheie o relație care nu are viitor și le inhibă evoluția sau pot face schimbări legate de stil de viață, de imagine, de viziune de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot fi mai obosiți decât de obicei din cauza energiei puternice ce se revarsă asupra lor și ar fi indicat să se odihnească mai mult și să evite tensiunile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de momente de conștientizare puternice. Nativii simt nevoia acută să se desprindă de trecut, să depășească traume, să lase în spate amintiri, deziluzii, să renunțe la vicii și dependențe. Este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății și stărilor anxioase și depresive. Refuzul de a socializa nu este cea mai bună variantă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se preocupe mai mult de reînnoirea spirituală și să se aexeze pe spiritualitate și credință, ca răspuns la neliniștile pe care le au.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de dialoguri, mesaje sau vești de natiră să-i facă să conștientizeze mediul în care se află. Nativii se pot îndepărta de anturaje cu care nu mai empatizează, de prieteni alături de care nu se mai regăsesc. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente de conștientizare în ceea ce privește un proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt impactați de eclipsa de Lună în sectorul carierei. Nativii pot avea parte de vești și discuții neașteptate cu superiorii de natură să le schimbe planurile. Nu este exclus ca multe Fecioare să se gândească acum serios la schimbarea diecției profesionale sau la abordarea unei strategii diferite de atingere a unor obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la imaginea pe care o afișează în fața celorlalți.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor trece printr-o perioadă menită să le schimbe principii, convingeri și mentalități. Posibil ca nativii să-și schimbe chiar și viziunea pe care o au vizavi de credință și spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să culeagă roadele a ceea ce au sădit din primăvara și până acum. Poate fi vorba de un curs, o diplomă, un aspect legat de o călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia la această eclipsă de Lună din Gemeni să încheie o relație ascunsă sau să afle vești surprinzătoare întocmai despre viața intimă. Poate fi vorba de o infidelitate care iese la suprafață. Totodată, este posibil ca acele demersuri financiare, în special legate de bani deținuți împreună cu alții sau de bunuri materiale să se încheie dacp nu aduc beneficii sau perspective de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor atenție la tot ce ține de zona moștenirilor, taxelor, impozitelor, litigiilor, ratelor, creditelor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au paret de eclipsa de Lună întocmai în sectorul relațiilor și va fi vorba de un moment al marilor conștientizări. Nativii pot alege să încheie o relație fără viitor, în care comunicarea nu funcționează, sau pot avea parte de o cerere în căsătorie, cu alte cuvinte, să conducă relația pe o nouă treaptă de evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot apărea dialoguri neașteptate și cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să treacă prin evenimente de natură să-i responsabilizeze vizavi de stilul de viață abordat. Nativii pot avea conștientizări legate de felul în care-și desfășoară sarcinile zilnice. Nu este exclus să aibă parte de dialoguri sau vești venite de la locul de muncă care să le dea peste cap planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn cere să ia în calcul și varianta unui nou loc de muncă și să aibă mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Eclipsa de Lună în sectorul iubirii și acest context le poate aduce fie încheierea unei relații fără viitor, fie trecerea la un alt nivel în cuplu, poate chiar posibilitatea de a deveni părinți. Cei singuri pot depăși o despărțire și poate chiar pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce culegerea unor roade ale unui proiect creativ început în primăvară.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de dialoguri care aduc momente de conștientizare vizavi de viziunea și raportarea lor la familie și la propria lor persoană. Nu este exclus ca nativii să retrăiască trecutul, să retrăiască experiențe similare care să-i facă să-și dea seama ce anume trebuie vindecat. Pot primi vești neașteptate din partea familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unora ocazia de a face o schimbare de domiciliu, de a încheia un context legat de locuință.

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Vine iarna! Cod portocaliu de ninsori emis de ANM pentru România. Avertismentul meteorologilor
Vine iarna! Cod portocaliu de ninsori emis de ANM pentru România. Avertismentul meteorologilor
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferințe mari până în decembrie
Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferințe mari până în decembrie
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România…
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România…
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Secretul bine ascuns de Rona Hartner. Din păcate, este vorba despre fiica ei…
Secretul bine ascuns de Rona Hartner. Din păcate, este vorba despre fiica ei…
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Coronavirus în România, 24 ianuarie! Câte cazuri noi avem duminică
Coronavirus în România, 24 ianuarie! Câte cazuri noi avem duminică
De ce se îngraşă bărbaţii după ce se căsătoresc
De ce se îngraşă bărbaţii după ce se căsătoresc
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Bianca Drăgușanu i-a dat replica iubitei lui Alex Bodi. Mesajele vulgare ale vedetei
Bianca Drăgușanu i-a dat replica iubitei lui Alex Bodi. Mesajele vulgare ale vedetei
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Alertă: Nu deschideți geamurile! Zonele afectate
Alertă: Nu deschideți geamurile! Zonele afectate
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
Unde va fi construit primul ORAȘ din spațiu și câți locuitori va avea. Planeta SURPRIZĂ care îi va găzdui pe oameni
Unde va fi construit primul ORAȘ din spațiu și câți locuitori va avea. Planeta SURPRIZĂ...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Școlile rămân închise și după 8 februarie?! Un posibil focar cu noua tulpină în București! Ce spune ministrul
Școlile rămân închise și după 8 februarie?! Un posibil focar cu noua tulpină în București!...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Este mai sigur un SUV 4×4 iarna pe gheață și zăpadă decât un sedan cu tracțiune față?
Este mai sigur un SUV 4×4 iarna pe gheață și zăpadă decât un sedan cu...
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!