Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2018. Gemenii se ocupă de locuință

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2018. Gemenii se ocupă de locuință

De: Cancan 30/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2018. Gemenii se ocupă de locuință

Horoscopul zilei de 31 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni se vor preocupa de locuință și de sarcinile casnice.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se crează un context astral defavorabil călătoriilor, iar nativii sunt sfătuiți să amâne deplasările astăzi. Pe de altă parte, este posibil ca o călătorie în interes de afaceri să fie amânată sau anulată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec aduce posibilitatea semnării unui contract sau, cel puțin, obținerea unei negocieri avantajoase.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Taur aleg să viziteze niște rude sau să petreacă mai mult timp cu membrii familiei, aspect care va fi pe placul tuturor și va aduce surprize plăcute din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce nativilor șanse de împăcare cu persoane din anturaj, vecini sau prieteni și este recomandat să profite de acest aspect.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia astăzi să finalizeze un proiect început cu ceva vreme în urmă și care vizează locuința. Nativii pot primi vizite de la rude și cineva din familie le sare în ajutor, fie le facilitează achiziționarea unui bun gospodăresc, fie îi ajută la reamenajarea casei, fie le oferă o sumă de bani pentru plata unor facturi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să nu intre în contradicții cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 august 2018

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Rac se dedică unor activități gospodărești, posibil curățenie, repararea unor defecțiuni în casă. Nativii sunt tentați să cheltuie bani pe lucruri inutile, iar spre seară aspectul se va accentua, iar aceștia pot goli portofelul pe activități distractive. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie mai prudenți în zona financiară pentru a nu avea parte de neplăceri ulterioare privind situația conturilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Leu pot primi o ofertă de colaborare, pot avea parte de o oportunitate care să le aducă rapid mai mulți bani în conturi, iar ocazia poate veni prin intermediul partenerului de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să se consulte cu persoana iubită înainte de a lua orice decizie pentru a evita discuțiile ulterioare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea avea parte de niște evenimente neașteptate și neplanificate care să le dea peste cap tot programul. Un plan stabilit împreună cu persoana iubită sau cu colegii de muncă, cu colaboratorii sau partenerii de afaceri se poate schimba în ultimul moment. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să-și mențină calmul și să nu sară la atac, mai ales să nu-i judece pe cei din jur și să-i acuze.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot fi solicitați de către un membru al familiei care are nevoie de ajutor. Nativii pot anula alte planuri și se dedică în întregime rezolvării acestei situații neprevăzute. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Balanță aduce preocupări legate de locuință sau de regimul unei case, posibil moșteniri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot primi astăzi vești bune legate de un proiect pe care aceștia se chinuie de ceva vreme să-l pună pe roate. Totodată, se poate ca o nouă ofertă de colaborare să le surâdă și chiar să-i dea curs, în cazul nativilor care sunt caracterizați de mai mult curaj.  Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește, totuși, să nu facă investiții riscante sau care impun sume mari de bani.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător petrec timp de calitate alături de prieteni și pot avea parte chiar de o surpriză din partea acestora. Poate fi vorba de un cadou, o invitație la un concert sau un bilet de avion pentru a petrece o minivacanță împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora mai multă atenție vizavi de o afacere în care sunt implicați sau de un proiect personal.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se chinuie să-și respecte programul stabilit. Nativii au tendința de a se ocupa de mai multe lucruri în același timp, de a începe mai multe sarcini, activități, și de a nu finaliza niciuna. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să-și facă o listă a priorităților și să o respecte, în caz contrar discuțiile cu superiorii, reproșurile s-ar putea să nu le pice bine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi astăzi în cea mai bună formă fizică și vor da dovadă de o condiție psihică de invidiat, aspecte care vor stimula nativii să demareze proiecte noi și să se implice în activități noi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să-și facă planuri de viitor, deoarece gândirea rațională și lucidă de azi le poate aduce idei bune și cu potențial.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Pești contextul astral favorizează activitățile artistice și creative, iar nativii se pot folosi de acest moment pentru a se pune în evidență, în special dacă lucrează în astfel de domenii. Spre seară pot fi invitați la evenimente culturale, la teatru, la operă sau la expoziții, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să socializeze mai mult, deoarece se poate ivi ocazia de a cunoaște persoane noi, care pot avea impact pozitiv în cariera nativilor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea