Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019. Marte intră în zodia Balanță

Publicat: 03/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019. Marte intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Marte, planeta acțiunii, a determinării, dar și a conflictelor, intră în echilibrata zodie Balanță. Această poziție nu îi este deloc favorabilă lui Marte (planeta se află în exil) pentru că nu-și poate controla energia. Prin urmare, se anunță o perioadă tensionată, cu conflicte la tot pasul. Vom lupta pentru dreptate, pentru corectitudine și pentru adevărul absolut, însă o vom face cu destul de multă agresivitate.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

Marte în tranzit prin Balanță stimulează puternic conflictele în cuplu, disputele între parteneri, dar și controversele și confruntările juridice, legate de contracte și parteneriate, asocieri. În această perioadă trebuie să depunem mai multă energie, să depunem mai mult efort pentru a rămâne în echilibru, atât cu noi înșine, cât și cu cei din jur. Trebuie să evităm pe cât putem implicarea în scandaluri. O ceartă acum poate încheia relații, mai ales dacă nu sunt sudate puternic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin Balanță, zodia parteneră a celor născuți sub semnul Berbec, va aduce o serie de conflicte și tensiuni în cuplu și, la modul general, în toate relațiile nativilor. Pot exista rupturi în relațiile care nu sunt stabile. Pe de altă parte, o mare atenție trebuie acordată parteneriatelor profesionale. Nativii pot fi păcăliți să semneze acte, contracte care nu-i avantajzează. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot încheia un contract de colaborare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor traversa o perioadă conflictuală la locul de muncă și nu este exclus ca tensiunile constante cu colegii și/sau superiorii să-i determine pe mulți nativi să facă o schimbare de job, aspect care nu este neapărat recomandat acum sau, cel puțin, nu trebuie să-și dea demisia din impulsivitate și fără să aibă nimic stabilit în altă parte. Atenție! Situațiile stresante de acum devin un mare risc pentru sănătate și nu este exclus ca nativii care nu vor ști să-și dozeze energia să se îmbolnăvească. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să profite din plin de aceste zile libere care urmează pentru a se odihni și a-și reface rezervele de energie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Marte în Balanță va reprezenta un tranzit destul de delicat pentru cei născuți în zodia Gemeni pentru că va influența întocmai sectorul iubirii. Nativii pot avea parte de tensiuni în relația cu persoana iubită, fie din cauza copiilor, fie din cauza unor activități extra, unor pasiuni, hobby-uri care nu sunt înțelese și acceptate de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi afătuiește să dea dovadă de foarte multă înțelegere și toleranță în această perioadă.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Tensiunile în familie (cu părinții, soțul/soția) s-ar putea să fie la ordinea zilei în toată această perioadă în care Marte tranzitează Balanța, motiv pentru care cei născuți în zodia Rac ar trebui să lase de ei și mai ales să nu se contrazică cu cei mai în vârstă. Principiile de viață și viziunea asupra viitorului vor fi diferite și nu este momentul ca nativii se încerce integrarea lor în mentalitatea familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de o schimbare bruscă de domiciliu. Unii se pot muta din casa părintească în urma unui scandal, iar alții pot pleca să locuiască cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Leu va începe o perioadă în care comunicarea cu cei din jur va fi tensionată, va reprezenta o zonă delicată și sensibilă și va fi nevoie de multă cumpătare pentru ca perioada să fie depășită cu bine. Nativii pot avea parte de conflicte cu frații și cu rudele apropiate. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să fie foarte atenți la drum, să nu facă imprudențe și să conducă cu grijă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite interviurile, examenele orale și discursurile în public.

Citește și: Horoscop săptămânal 7 – 13 octombrie 2019. Scorpionii trec prin transformări profunde

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Tranzitul lui Marte prin Balanță activează casa financiară a banilor munciți, iar pentru cei născuți în zodia Fecioară va începe o perioadă de stres, de tensiune în ceea ce privește veniturile. Nativii vor lupta aprig pentru drepturile lor financiare și vor fi dispuși să se avânte în orice fel de activitate care promite un venit suplimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot deveni excesiv de cheltuitori în această perioadă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii se vor lupta cu toate armele să evite situațiile conflictuale care le vor da târcoale acum și își vor folosi toate capacitățile și calitățile astfel încât să aplaneze conflictele cu cei din jur. Se conturează o perioadă foarte energică pentru acești nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce determinarea necesară pentru a-și pune în aplicare toate planurile avute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de acest tranzit al lui Marte pe o casă a subconștientului și a interiorizării. Nativii nu neapărat că se vor retrage și se vor închide în ei înșiși, dar vor da naștere unui adevărat război interior, iar acest război poate avea la bază întocmai fapte, acțiuni și decizii pe care nativii le-au luat în trecut. Este momentul unor mari adevăruri, iar conștiința la poate fi pusă la încercare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite conflictele cu trecutul lor și să încerce să-l integreze în prezent și să-l accepte ca atare, pentru că acesta a contribuit la conturarea personalității lor actuale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător se anunță o perioadă destul de tensionată în ceea ce privește relația cu prietenii, chiar și cunoscuții ocazionali. Tranzitul lui Marte prin Balanță poate aduce inclusiv ruperea unei relații de prietenie dacă nativii nu dau dovadă de mai multă înțelegere și diplomație. Conflicte și tensiuni pot să apară și în legătură cu o serie de colaborări, planuri de viitor, proiecte personale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra într-o controversă destul ed serioasă cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Tranzitul lui Marte prin Balanță va aduce o mare determinare celor născuți în zodia Capricorn în tot ceea ce privește zona de carieră. Nativii vor lupta aprig să obțină o funcție, să-și schimbe statutul, însă se cere mare atenție pentru că agresivitatea de care pot da dovadă acum le poate afecta în mod negativ imaginea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că-și pot seta țeluri și aspirații mult prea înalte, care le pot consuma prea multă energie și nu neapărat în mod constructiv.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Marte în tranzit prin Scorpion îi poate provoca pe cei născuți în zodia Vărsător să plece în vacanțe, în concedii în străinătate, însă le va aduce o adevărată revoluție, o luptă interioară în legătură cu principiile și filozofiile de viață. Nativii se pot înscrie acum la cursuri de dezvoltare personală sau profesională, însă trebuie să se aștepte să întâmpine unele obstacole, mai ales dacă acestea se petrec la drum, la distanță. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie foarte atenți la drum și în toate deplasările pe care le întreprind în acaestă perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte prin Scorpion pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu alții. Nativii se pot aștepta în această perioadă la o serie de conflicte cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri cu privire le veniturile adminstrate la comun. Posibile blocaje în obținerea unei moșteniri, în finalizarea unui partaj, a unui proces. Energia lui Marte va aduce, de asemenea, un interes major pentru relațiile intime și nu este exclus ca o serie de nativi să se arunce cu ochii închiși în aventuri sexuale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă nativilor ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.