Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 august 2018. Scorpionii trebuie să evite conflictele

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 august 2018. Scorpionii trebuie să evite conflictele

De: Cancan 04/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 august 2018. Scorpionii trebuie să evite conflictele
Horoscopul zilnic pentru 5 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion au șansa de a evita conflictele în cuplu și de a reinstala armonia.

Horoscopul zilei de 5 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion au șansa de a evita conflictele în cuplu și de a reinstala armonia.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea tendința de a cheltui peste măsură și vor face investiții, în majoritatea cazurilor, în articole de care nu au nevoie. Va fi ca o refulare exterioară a unei nemulțumiri, tristeți, interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să fie mult mai prudenți cu banii deoarece în imediata apropiere se crează un context astral cu obstacole în suplimentarea veniturilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de evenimente care să intervină în mersul firesc al lucrurilor, însă nu neapărat evenimente cu impact negativ, ci mai degrabă nativii renunță la unele tabieturi formate în ultimul timp. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să nu facă schimbări bruște care mai apoi să le dea peste cap programul. Dacă vor să facă sport nu este indicat să se epuizeze de la prima ședință ca mai apoi să zacă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni trec prin stări confuze, fluctuante, copleșitoare pentru psihic. Nativii pot face salturi mărețe de la bucurie la tristețe și de la cumpătare la exagerare, iar în unele cazuri această atitudine poate fi repercusiunea unor dereglări hormonale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să nu ia decizii importante acum, decizii cu impact pe viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Rac continuă să fie influențați de astre în sectorul prieteni unde aceștia, posibil, să nu fi învățat, înțeles, niște lecții. Contextul creat astăzi îi pune față în față cu persoane dina nturaj pentru a clarifica niște neînțelegeri și pentru a ajunge la o direcție comună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să caute armonia și să se împace cu cei dragi, nicidecum să devină autoritari și mândri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Leu își fac un plan de atac pe parte profesională și cer sfaturile și sprijinul celor dragi. Nativii sunt nemulțumiți de unele aspecte legate de carieră, însă continuă să nu se simtă pregătiți pentru mari schimbări. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să facă pași mărunți și siguri ăn ascensiunea profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de evenimente sau sunt puși în situații de natură să le testeze valorile și principiile. Nativii pot fi constrânși de anumite împrejurări să aprobe sau să acționeze contrar idealurilor lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora să-și asculte conștiința și să nu facă mutări exagerate, să nu se hazardeze.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță își fac griji cu privire la situația materială și fac calcule și socoteli pentru a vedea care le este disponibilitatea financiară pe viitor. Pe de altă parte, nativii pot descoperi nereguli și neconcordanțe bănești, astfel, până la elucidare, traversând stări de panică și tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce acestora un context favorabil pentru rezolvarea încurcăturilor financiare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion continuă să fie nemulțumiți de partener, să aibă îndoieli cu privire la acțiunile acestuia, să se simtă mințiți, înșelați moral, și nu este exclus ca nativii să se răzgândească în anumite privințe ce au legătură cu traiul în comun, cu relația. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să nu se implice în discuții nefondate cu partenerul de cuplu, să nu-l acuze, ci să aștepte dizolvarea contextului astral care favorizează conflictele în cuplu, ceea ce se va întâmpla de luni încolo.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător, pe fondul oboselii, al grijilor și stresului acumulat, sunt expuși îmbolnăvirilor ca urmare a slăbirii sistemului imunitar. Nativii se pot confrunta cu dureri de cap, stări de letargie, disconfort gastric, fiind mult mai predispuși infectțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să se odihnească mai mult și să ia suplimente cu rol imunostimulator.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu se simt în apele lor și caută să înțeleagă rostul unor fapte sau cuvinte zise de partener. Nativii își fac gânduri, meditează și la modul general resimt un disconfort emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să se dedice mai mult activităților relaxante și să caute liniștea și pacea.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra în conflict cu rudele, în special cu membrii familiei cu care nu mai sunt de acord în privința principiilor și valorilor de viață. Pe de o parte nativii vor încerca să-și expună punctul de vedere, iar pe de altă parte, cei dragi vor căuta să le impună propria viziune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să lase celorlalți libertate de gândire și exprimare și să evite contradicțiile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 august 2018

Cei născuți în zodia Pești pleacă într-o excursie în afara orașului, posibil în vizită la rude sau prin locurile dragi ale copilăriei. Totodată, configurația astrală favorizează discuțiile serioase, abordarea subiectelor importante care nu neapărat îi privesc în mod direct pe nativi, dar le oferă posibilitatea de afirmare. Nu este exclus să pună bazele unor proiecte interesante de viitor.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....