Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 februarie 2019. Lună Nouă în Vărsător

Publicat: 04/02/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 5 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Va fi ocazia unui nou început pentru toate zodiile, iar efectele se vor resimți pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Berbec un nou început în relațiile de prietenie. Astfel, unii nativi se pot împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum, în timp ce alții își pot face noi cunoștințe. Nu este exclus ca unii Berbeci să întâlnească o persoană care să le trezească interesul și să se gândească să înceapă o nouă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a pune la cale planuri pe termen lung și proiecte de viitor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia unui nou început legat de sectorul socio-profesional. Nativii se vor pune mai mult în evidență la locul de muncă, se vor implica în proiecte noi, de anvergură, însă aspectul le poate aduce și o schimbare a direcției în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate oferi ocazia de a avansa în carieră și sunt sfătuiți să-și concentreze atenția asupra statutului actual.

Citește și: Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie 2019. Fecioarele au parte de surprize plăcute în plan sentimental

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia unui nou început în ceea ce privește studiile, călătoriile și filosofiile de viață. Nativii se pot înscrie la cursuri noi, fie de pregătire personală, fie profesională, pot fi atrași de domenii noi de studiu și pot pleca într-o vacanță mult așteptată. Nu este exclus ca niște evenimente petrecute într-o călătorie să le schimbe niște principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă șansa de a-și pune în aplicare ideile și planurile profesionale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Rac ocazia unui nou început în ceea ce privește sectorul avantajelor materiale. Astfel, nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți situația financiară și pot primi noi oferte de colaborare, noi proiecte, dar și bonusuri și prime neașteptate. Este un moment oportun pentru a demara proiecte alături de persoana iubită sau alături de alți parteneri de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează primirea moștenirilor sau a bunurilor rezultate în urma unor partaje.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia unui nou început în ceea ce privește sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii care se află în relații stabile, solide și de lungă durată pot primi o cerere în căsătorie, în timp ce alții pot avea ocazia de a-și întâlni partenerul mult visat și de a începe o relație. De asemenea, în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează se poate aduce în discuție despărțirea, divorțul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a semna parteneriate profesioale avantajoase pentru viitor.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia unui nou început în tot ceea ce ține de muncă și sănătate. Astfel, nativii vor avea ocazia de a-și schimba locul de muncă cu unul mai bun, iar cei care își căutau un job vor avea surpriza ca în această perioadă să se angajeze. Noi oportunități pot să apară în sectorul profesional și sunt sfătuiți să profite de context pentru a se face remarcați și apreciați la locul de muncă. Este un moment oportun pentru reorganizarea sarcinilor de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai atenți cu sănătatea, să înceapă o dietă și chiar să abordeze un nou stil de viață mai sănătos.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia unui nou început în sectorul sentimental și al activităților de creație. Astfel, nativii care sunt singuri au șansa de a începe o relație, iar cei care se află în relații de lungă durată pot trece la o altă etapă. Nu este exclus ca în această perioadă să se aducă în discuție conceperea unui copil sau chiar să se mărească familia. De asemenea, relațiile cu copiii vor trece la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să se pună în valoare prin activități artistice, de creație, prin talent, capitol la care pot fi remarcați și pot demara proiecte. Este un moment bun pentru a începe antrenamente sportive și pentru a-și schimba stilul de viață

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia unui nou început în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot avea ocazia de a trece la un alt nivel, de a deschide o nouă etapă în relația cu rudele și vor simți nevoia de a petrece mai mult timp în mijlocul familiei. De asemenea, nu este exclus să se mute de acasă sau să se întoarcă acasă, să-și schimbe domiciliul sau, în funcție de harta natală a fiecăruia, să cumpere, vândă, închirieze un bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează dialogul și împăcarea cu părinții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia unui noi început în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor deveni mai sociabili, vor plănui și vor pleca într-o minivacanță sau într-o delegație, însă nu este exclus să fie vorba despre o deplasare pentru studii, la un curs sau un seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține captarea informațiilor, acumularea cunoștințelor și puterea de concentrare și memorare. Moment bun pentru procesul de învățare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia unui nou început legat de sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot primi o mărire de salariu, pot începe un nou proiect de colaborare care să le îmbunătățească considerabil veniturile și pot primi bani din proiecte extra. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu rateze oportunitățile care vin spre ei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor avea ocazia să se pună mai mult în valoare, vor deveni mai sensibili și emotivi, însă și mai energici și determinați să-și atingă scopurile. Este momentul să deschidă o nouă etapă, atât în plan personal, cât și profesional. Totodată, cei singuri își pot găsi partener în această perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie deschiși la dialog și mai sociabili decât de obicei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Luna Nouă în Vărsător le va aduce celor născuți în zodia Pești o tendință către interiorizare și o dorință profundă de introspecție. Pentru a depăși cu bine acest context astrologic, nativii sunt sfătuiți să se debaraseze de schemele de gândire vechi și să elimine tiparele sentimentale care nu-i mai ajută în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și facă planuri noi de viitor, să-și fixeze obiective înalte și să facă tot ce le stă în putință pentru a le atinge. Atenție la sănătate, capitol la care pot fi încercați în această perioadă.

Citește și...