Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019. Fecioarele trebuie să evite investițiile

Autor: A.N.
Publicat: 05/12/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară trebuie să evite investițiile financiare cu grad mare de risc.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Energia debordantă de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va fi de-a dreptul molipsitoare, însă și foarte constructivă pentru planurile lor, pentru atingerea unor scopuri personale. Nativii vor avea curaj, îndrăzneală să iasă în față să-și ceară drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține într-o acțiune care vizează instituțiile statului.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor răzvrăti într-o situație în care sunt implicați fără voia lor sau se vor revolta împotriva unei persoane care le impune ceva sau îi obligă să facă ceva ce le complică programul. Nativii vor avea parte de frământări interioare, gânduri pesimiste, dureri de cap, stări de agitație și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de confruntări cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proiect comun sau desfășoară împreună o activitate, fie ea și distractivă. Nativii se impun fără restricții în fața celorlalți și au tendința de a depăși unele limite ale dialogului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, chiar adevărate scandaluri, acolo unde nu găsesc înțelegere din partea partenerului de viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac nu încheie săptămâna de muncă într-o notă bună sau optimistă. Nativii vor avea parte de unele confruntări cu colegii sau nu pot reuși să-și finalizeze sarcinile pe care și le-au propus în program, cel mai probabil văzându-se nevoiți să lucreze în timpul liber. Sentimente de frustrare se pot naște acum în sufletul lor și nu este exclus să se gândească la demisie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nu este moemntul afirmării profesionale, ci mai degrabă al retragerii din lumina reflectoarelor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să iasă în față printr-un dialog, printr-o activitate la locul de muncă, posibil printr-o implicare într-o situație care vizează un coleg. Nu este neapărat vorba de a-și oferi ajutorul dezinteresat, cât de a obține beneficii de imagine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce nemulțumiri legate de unele decizii mai vechi care acum au repercusiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Se întrevăd lupte, implicări agresive din partea celor născuți în zodia Fecioară într-o situație care vizează obținerea unui bun material, de patrimoniu. Poate fi vorba de un proces de partaj, de moștenire. Pe de altă parte, poate fi vorba de demersuri pentru obținerea unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu investească bani în proiecte care nu au șanse mari, mai ales dacă este vorba de un proiect artistic. În această direcție nu sunt susținuți astrologic.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de conflicte în cuplu, animozități parteneriale în afaceri și chiar discuții în contradictoriu cu membrii familiei. Nativii nu se vor lăsa înduplecați de cuvinte, ci vor cere fapte și demonstrații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să spună ceea ce-i nemulțumește direct, fără a lăsa loc de interpretări pentru a evita o reluarea ulterioară a contextului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de nemulțumiri, dezamăgiri la locul de muncă. Nu atât relațiile cu colegii pot fi afectate, cât programul de muncă poate suferi modificări de natură să le dea complet planurile peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poatea duce responsabilități suplimentare neașteptate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi la intensitate maximă ziua de astăzi. Nativii vor fi pasionali sau, de la caz la caz, dornici de mișcare fizică, de sport, de aventură care să le aducă adrenalină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Posibile discuții pe teme financiare în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi vine cu detașare față de problemele celor din jur. Nativii se simt sătui să răspundă mereu prezent la solicitpările celorlalți și vor avea tendința de a fi indiferenți, ignoranți, indiferent de consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce aduce critici și insulte, însă nu se vor lăsa afectați de vorbe.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să fie mai puțin toleranți la derapajele celor din jur și nu este exclus să fie acizi în replici, chiar ironici până la extrem. Cei vizați vor fi prietenii, mai ales dacă aceștia emit pretenții. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și apere un drept sau să apere o cauză nobilă cu mult aplomb.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Ziua de azi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia să se implice în niște situații cu impact financiar. Vedem mai degrabă ca nativii să lupte pentru obținerea unui drept bănesc sau să renegocieze cu avânt și încredere condițiile de salarizare, o remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite agresivitatea în cazul în care lucrurile nu ies chiar așa cum își doresc ei.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 DECEMBRIE 2019. GEMENII AU CHEF DE DISTRACȚIE ȘI AVENTURĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019

Citește și...