Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018.  Leii pot relua niște studii

Publicat: 05/11/2018 | 20:00

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018. Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot analiza varianta de a relua niște studii abandonate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul planetei Uranus, planeta transformărilor, întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, tranzit care va dura, începând de astăzi, până în martie 2019 și care-i va forța să facă niște schimbări în modul de abordare a vieții. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentreze pe rezolvarea problemelor ce țin de sfera sentimentală și partenerială. Este momentul să lase în urmă ceea ce nu le face bine și nu-i mai reprezintă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa muncii și a sănătății, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor fi forțați să-și revizuiască atitudinea față de responsabilitățile de la locul de muncă, să-și reorganizeze sarcinile și prioritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să înceapă să aibă mai multă grijă de sănătate, deoarece urmează o perioadă stresantă și obositoare care le poate amenința sănătatea și care vine întocmai pentru a le cere să facă schimbări la acest capitol.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa prietenilor și a planurilor pe termen lung, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor fi forțați să reevalueze niște relații de prietenie și să-și schimbe atitudinea cu curaj acolo unde simt să facă asta. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să reanalizeze niște planuri pe care și le-au făcut împreună cu cei din anturaj. Se pot dovedi a nu mai fi de interes și nici în avantajul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa carierei, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor fi forțați să facă schimbări în tot ceea ce ține de locul de muncă și statutul profesional. Nu este exclus ca Racii să-și schimbe cariera și să abordeze alt domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să rezolve cu succes sarcini importante care țin de job.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa călătoriilor și a studiilor, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor avea ocazia să schimbe niște idei care țin de deplasări, de destinații, posibil să-și învingă niște frici și să cunoască la drum oameni cu impact asupra lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să reia niște studii abandonate și-i sfătuiește să nu ocolească acest aspect.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa avantajelor materiale, a moștenirilor și a banilor deținuți împreună cu partenerul sau cu terți, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor fi nevoiți să facă schimbări importante în aceste domenii și să se concentreze pe soluționarea problemelor financiare ce țin de acestea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă contextul astral favorabil pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun moștenit, însă nu este exclus să facă și o plată neplanificată.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa relațională, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor fi forțați să reevalueze relația cu partenerul de viață și cu partenerii de afaceri și acolo unde lucrurile nu mai merg sau nu mai sunt pe placul lor, horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă curaj să ia o decizie, chiar dacă va fi radicală sau dureroasă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa profesională, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor avea timp în această perioadă să-și reevalueze situația de la locul de muncă și să ia o decizie de viitor în acest sens. Nu este exclus să fie vorba de schimbarea carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite conflictele cu superiorii și colegii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa sentimentală, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor avea timp în această perioadă să ia o decizie legată de partenerul de viață. În unele cazuri, unii nativi vor încheia o aventură, o relație extraconjugală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să consolideze relația cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa familiei și a locuinței, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. Nativii vor reevalua relația cu rudele și vor pune piciorul în prag acolo unde compatibilitatea nu mai există. Nu este exclus ca în toată această perioadă nativii să-și schimbe domiciliul, indiferent că este vorba de cumpărarea unei case sau închirierea acesteia. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite discuțiile în contradictorii cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa comunicării, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019. În toată această perioadă nativii vor avea timp să rezolve neînțelegeri cu cei apropiați. Vărsătorii vor da dovadă de o capacitate excepțională de a-și impune și sisține punctul de vedere, iar ideile le vor fi ascultate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor reproșuri pe care le pot primi la locul de muncă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Uranus, planeta transformărilor, pe casa banilor, tranzit care va începe de astăzi și va dura până în martie 2019.  Nativii sunt sfătuiți să încerce să îndrepte o eroare financiară, să reanalizeze o investiție făcută și să caute să reechilibreze bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu facă cheltuieli majore.

 

Citește și...