Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019. Capricornii au o voință remarcabilă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019. Capricornii au o voință remarcabilă

De: Elena Nistor 05/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019. Capricornii au o voință remarcabilă
Horoscopul zilei de 6 octombrie. Horoscop zilnic. Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn sunt caracterizați de o voință și o putere interioară remarcabile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Pot apărea o serie de divergențe între cei născuți în zodia Berbec și cei din jur, mai ales dacă la mijloc se află o funcție, o poziție de conducere, o poziție oficială în cadrul unui eveniment. Nativii nu vor suporta criticile și acuzele care li se aduc și vor riposta, indiferent dacă au sau nu au dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă diplomație în dialog și în situațiile tensionate care le testează nervii și răbdarea.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă în care simt că rațiunea le este dușman, mintea le este blocată și nu se pot concentra pe ceea ce au defăcut, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proces de învățare și acumulare de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce preocupări intelectuale, dar capacitate de concentrare minimă. Va fi nevoie ca nativii să depună efort suplimentar.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Ambiția de care dau dovadă acum cei născuți în zodia Gemeni le va pune bețe în roate în toate acțiunile întreprinse, mai ales dacă la mijloc este vorba de o negociere, de un partaj, de împărțirea unei moșteniri. Se întrevede stres financiar și renunțări ca urmare a lipsurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că refuzul din orgoliu al unui ajutor bănesc le poate aduce mai multe pierderi și pagube.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi va aduce rigiditate și încordare în relația cu cei din jur, tensiuni parteneriale. Nativii vor refuza comunicarea și manifestarea emoțiilor, iar acest aspect poate agrava un conflict deja existent. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu respingă apropierea și împăcarea cu cel drag. Atitudinea poate fi interpretată greșit, ca lipsită de empatie, de iubire, de interes.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu stări de oboseală, în unele cazuri justificate, în alte cazuri pe fond de stres. Capacitatea de concentrare și de decizie vor fi diminuate, iar nativii pot manifesta o stitudine ostilă, de refuz, negare vizavi de tot ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să amâne acele activități și evenimente care nu le aduc niciun beneficiu, dar îi solicită suplimentar.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Contextul astrologic de astăzi favorizează retragerea din viața socială, evitarea socializării, dar mai ales evitarea dialogurilor și activităților care implică consum de energie, pasiune. Cei născuți în zodia Fecioară se vor feri de tririle intense, indiferent că se petrec în plan sentimental sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite deciziile majore, mai ales dacă au legătură cu viața amoroasă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot amâna o vizită sau pot anula o tranzacție financiară care are legătură cu un bun imobiliar sau un bun necesar pentru locuință. Zi favorabilă pentru dialoguri cu cei din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să profite de acest context astrologic pentru a schimba niște reguli de conviețuire, domestice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot schimba radical registrul și pot fi nepăsători la o invitație sau pot fi stresați din cauza unei deplasări pe care o fac din obligație și mai puțin din plăcere. Nativii nu vor fi foarte sociabili și comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot deveni agresivi, brutali și indiferenți în modul de relaționare și dialogare cu cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Se întrevede o zi stresanță din punct de vedere financiar pentru cei născuți în zodia Săgetător. Poate fi vorba de cheltuieli neplanificate, de refuzul unor plăceri, pofte, chiar obligații care-i forțează pe nativi să scoată bani din buzunar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai calculați și să încerce să se obișnuiască cu atitudinea aceasta, să încerce chiar să facă economii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor fi agili, rezistenți la noutate și la tot ce sosește pe neașteptate în viața lor, vor da dovadă de putere și capacitate decizională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o voință remarcabilă pentru a se impune în viața personală (chiar și profesioanlă) și nu este exclus să facă ordine în principii, mai alse în cele care vizează conviețuirea cu familia, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Nu este nici pe departe una din zilele favorabile celor născuți în zodia Vărsător. Nativii continuă să fie nemulțumiți de ceea ce se petrece în jurul lor, continuă să fie apatici, lipsiți de interes față de cei dragi și nu este exclus să se confrunte cu o stare de moleșeală și oboseală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să acotrde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești ziua de astăzi poate veni cu o mai bună energie, mai plăcută, în modul de relaționare cu cei din jur, mai ales dacă este vorba de prieteni, vecini, cunoscuți. Nativii sunt mai dispuși să îngroape securea războiului și să reclădească relații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o răsturnare de plan cu privire la o situație care se va desfășura în viitorul apropiat.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 OCTOMBRIE 2019. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2019

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea