Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2021. Fecioarele vindecă o rană sentimentală

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2021. Fecioarele vindecă o rană sentimentală

De: Madalina Manole 06/03/2021 | 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2021. Fecioarele vindecă o rană sentimentală
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2021. Fecioarele vindecă o rană sentimentală

 

Horoscopul zilei de 7 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2021 spune că nativii din zodia Fecioară vindecă sau, cel puțin încearcă să vindece, o rană sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie nevoiți să se preocupe de chestiuni profesionale care nu suportă amânare, dar care le creează și disconfort. Totuși, acest context îi stimulează să facă lucrurile diferit, să vină cu ceva nou, să inoveze, de exemplu, metoda de lucru. Alți nativi pot fi surprinși de atitudinea sau o discuție cu o persoană importantă din viața lor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur resimt din plin nevoia de a se desprinde de niște tipare de gândire, de a lăsa în spate niște convingeri care până acum i-au ghidat. Este nevoia de reformulare a unor principii de viață combinată cu propria lor nevoie de libertate. Alți nativi pot primi vești din străinătate, pot avea dialoguri neașteptate cu persoane de peste hotare. Dorinaț de a pleca într-o călătorie este mare, dar imposibil de pus în practică deocamdată.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot face o analiză financiară a ultimei perioade din viața lor. Nativii pot vedea caum raportul între banii investiți și cei câștigați. S-ar putea să aibă nevoie mai mare zilele acestea de ajutorul celorlalți, de suportul și resursele altora. În cuplu pot reactualiza bugetul, pot face un plan de cheltuieli pentru următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi luați prin surprindere de partenerul de viață cu o propunere pe care unii o pot simți chiar excentrică. În cuplu pot apărea discuții legate de imagine, de cum se văd unul pe celălalt și se pot reactualiza niște vulnerabilități. De evitat impunerile și manifestările autoritare.

Horoscop zilnic Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de astăzi vine cu destul de mult calm, o stare de relaxare sau mai corect spus, o nevoie de detașare de tot ce i-a stresat și obosit în ultimele zile. Sunt încă frustrări legate de unele principii ale altora, de unele mentalități cu care nativii au intrat în contact în ultimul timp, însă ar fi de preferat să facă tot ce le stă în putință să le excludă din tabloul zilei. Posibil să caute noi metode de implementare a unor activități curente, metode care să le ușureze munca, acasă sau la job.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia să se detașeze de o persoană dragă, nu va fi voba de despărțire, cât de nevoia de a se reculege, de a lua o pauză și a analiza contextul sentimental de la distanță. Pentru alți nativi poate fi vorba de nevoia de a vindeca o dezamăgire, de a depăși o despărțire, o pierdere a cuiva apropiat.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de activitățile casnice. Nativii încearcă să-și ușureze muncile legate de casă, însă este posibil să apară niște discuții în contradictoriu cu partenerul de viață care nu este prea dispus să contribuie la acestea. Este o zi favorabilă pentru discuții în familie legate de bunuri patrimoniale sau cheltuieli comune.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi destul de deschiși la dialogurile cu partenerul de viață și vor surprinde prin atitudinea lor sau prin ceea ce spun. Comunicarea este mai dificilă cu colegii de muncă, în cazul acelor nativi care lucrează sau, cel puțin, sunt nemulțumiți de niște contexte profesionale. Mulți Scorpioni analizează acum o situație relațională.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își fac calcule financiare și încearcă să facă niște schimbări în modul în care-și cheltuie sau administrează bugetul astfel încât să le ajungă banii. O zi destul de tensionată în plan sentimental. O zi în care se pot redeschide niște răni sentimentale sau pot apărea frustrări legate de persoana iubită, msai ales în cazul acelor nativi care nu se simt apreciați.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn se simt bine, revigorați fizic și psihic. Nativii dau dovadă de înțelegere și maturitate în relația cu persoana iubită, se preocupă de copii mai mult, iar la aceste două capitole doresc să inoveze, să aducă ceva nou în contextul de viață prezent. Posibile frământări emoționale cauzate de trecut sau de relația cu familia.

Horoscop zilnic Vărsător

Este o zi de odihnă și relaxare pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii caută să se detașeze de orice context care le poate strica pacea interioară și sunt foarte înțelepți în gândire și raționament. Chiar dacă familia poate veni cu unele doleanțe, Vărsătorii vor ști să calmeze lucrurile. În schimb, s-ar putea ca o situație financiară să-i scoată puțin din zona de confort psihic.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești simt nevoia să se înconjoare de prieteni, să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, însă vor evita persoanele certărețe, abuzive, care intră cu forța în viața lor și le pun prea multe întrebări. Unii nativi pot fi mai deschiși și pot discuta chiar și probleme delicate din viața lor care-i macină în ideea de a găsi o altă cale de rezolvare decât cea abordată până acum. Este o zi bună pentru plimbări, pentru ieșiri în aer liber.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...