Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn

De: Alice ZottaMadalina Manole 08/01/2021 | 23:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Capricorn se bucură de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității, dar și asupra relațiilor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, și-a început tranzitul prin zodia Capricorn, un tranzit rapid care se va încheia pe data de 1 februarie 2021. În această perioadă, Micul Benefic al astrologiei, ne va aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu superiorii, să facem importanți pași în cariera noastră sau în atingerea unor obiective și ne va responsabiliza mai mult față de venituri și de modul în care le câștigăm, mai ales că și Marte, planeta acțiunii, a intrat în zodia Taur, o zodie financiară, guvernată întocmai de Venus și cele două planete vor face aspecte de susținere chiar din momentul ingresului.

În plan sentimental, acest tranzit ne va maturiza, ne va face mai serioși în privința iubirii și mai rezervați în manifestarea sentimentelor, existând chiar riscul să fim percepuți mai indiferenți și mai reci. Cu Venus în Capricorn ne putem controla trăirile sentimentale și vom da dovadă de răbdare în legarea relațiilor, poate chiar de rigiditate, de tradiționalism și conservatorism. Cu alte cuvinte, în perioada aceasta nu sunt încurajate aventurile, în schimb putem avea parte de surprize frumoase în dragoste și de ocazia consolidării relațiilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Capricorn să-și consolideze cariera, funcția, statutul, să obțină beneficii de imagine și chiar avantaje materiale, dat fiind că este implicat și Marte, guvernatorul lor. Nativii pot avea parte de oportunități remaracbile în atingerea unor obiective profesionale, și nu numai. În plan sentimental, vor fi atrași de persoane cu funcție, statut, poate chiar din autoritatea statului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pe parcursul acestui tranzit își pot îmbunătăți relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor. Cum Venus le guvernează și sectorul muncii și face aspecte cu Marte, guvernatorul relațiilor lor, aflat în zodia lor nu ar fi de mirare ca nativii să fie atrași de persoane din anturaj, cu care sunt asociate, au proiecte la comun sau realizează activități zilnice, de exemplu colegi de muncă. Totodată, nativii sunt atrași de persoane cu care pot împărtăși aceleași idealuri, convingeri și mentalități, iar relațiile aflate la distanță au șanse mult mai mari să se îmbunătățească. Profesional, acest tranzit le poate aduce ocazia de a studia ceva ce va contribui la dezvoltarea lor, poate chiar lansa să obțină un atestat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și îmbunătăți viața de cuplu, viziunea de viitor, obiectivele comune pe care le au cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Venus prin Capricorn poate aduce ocazia îmbunătățirii unui context financiar legat de o investiție, poate de obținerea unui credit, achitarea lui. Posibil ca nativii să reușescă să pună un ban deoparte, să facă niște economii. Oricum, discuții în cuplu pe tema banilor vor exista, dacă bugetul etse comun. De asemenea, pot exista discuții și cu partenerii cu care împart câștiguri. În plan sentimental, cum Venus le guvernează iubirea și acum activează sectorul intimității, nativii au mari șanse să reaprindă pasiunea în culu și să-și consolideze relația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția celor singuri că pe durata acestui tranzit au șanse să flirteze mai mult, să intre în aventuri dar care nu se vor transforma neapărat în relații, existând posibilitatea să rămână la stadiul de aventură.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și relațiile profesionale, cu colaboratorii, partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă pot avea mari șanse să semneze un contract profesional sau să se asocieze cu o persoană importantă într-un proiect.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în Capricorn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu colegii, dar și cu superiorii, capitol la care pot face pași importanți într-un dialog, negociere profesională. Totodată, își vor eficientiza munca, vor fi mai productivi și mai răbdători cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia ca în următoarera perioadă să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul iubirii. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, mai ales reușind să ajungă la viziuni comune, la aceleași idei, mentalități și concepții despre un context de viață și astfel să facă progrese către atingerea unui ideal comun. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia celor singuri să cunoască pe cineva în acaestă perioadă, să se îndrăgostească, fiind vorba de ocazia de a pune bazele unei relații serioase. Crește dorința pentru relaxare, activități care să le aducă plăcere și bucurie.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul casei și familiei, iara cest aspect le va aduce nativilor ocazia de a-și îmbunătăți considerabil relația cu cei dragi, în special cu părinții. Nativii pot primi sprijinul și ajutorul rudelor, chiar și de natură financiară, materială. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia în această perioadă de a rezolva un context ce vizează locuința, poate chiar un bun de patrimoniu.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de o mai bună comunicare și înțelegere cu cei din jur, chiar de o capacitate sporită de a negocia și a obține avantajele dorite în urma unui contract, parteneriat. Venus, planeta care le guvernează relațiile, face aspecte bune cu Marte, guvernatorul lor, aflat în tranzit prin sectorul relațiilor, deci pentru nativi va urma o perioadă de consolidare a vieții în doi. Se oate ajunge la înțelegeri și dialogurile vor fi productive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se împăca cu o rudă apropiată.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de acest tranzit venusian prin sectorul financiar. Nativii se vor bucura de ocazia de a-și suplimenta și îmbunătăți veniturile, mai ales din activitățile întreprinse. Posibil să fie vorba și de creșteri salariale sau discuții în acest sens. În plan sentimental, nu este exclus ca nativii să fie atrași de un coleg de muncă sau de o persoană cu care desfășoară activități comune. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și pună în evidență niște talente, poate chiar să le monetizeze.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, aspect care le va aduce mai mult farmec, dar și mai multă poftă de flirt, de distracție și aventură. Cum Marte se află în casa iubirii și în aspecte bune cu Venus există posibilitatea ca în următoarea perioadă nativii să se bucure de o viață sentimentală intensă, de o reîmprospătare a acesteia, iar cei singuri să se îndrăgosttească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se facă plăcuți de ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de acest tranzit al lui Venus prin Capricorn pentru a se detașa de trecut și pentru a dizolva amintiri dureroase, pentru a scăpa de anumite anxietăți. În unele cazuri poate fi vorba de foști parteneri care să revină acum în viața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere ca pe durata acestui tranzit să se preocupe mai mult de îmbunătățirea stării de sănătate, dar și a stării sentimental-emoționale.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita de tranzitul lui Venus în Capricorn pentru a-și activa viața socială. Nativii pot petrece mai mult timp cu prietenii, pot lega noi relații și pot aduce îmbunătățiri proiectelor pe care le au în desfășurare. Cum Venus le guvernează intimitatea și face aspecte cu Marte, planeta dorinței, nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se împăca cu un prieten sau asociat.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian:...
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu soțul ei
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi...
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna” și că e o adevărată comoară
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna”...
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din țară
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din...
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut să luăm apartamente, case…”
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Antony Blinken este în Moldova după avertismentele privind „operaţiunile de influenţă” ruseşti. Macron: Ucrainei ar trebui să i se permită să atace Rusia cu arme occidentale
Antony Blinken este în Moldova după avertismentele privind „operaţiunile de influenţă” ruseşti. Macron: Ucrainei ar...
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Robert Moscalu, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Survivor All Stars. Mesaj pentru fanii săi
Robert Moscalu, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Survivor All Stars. Mesaj pentru...
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării, blocând intrarea în bloc
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării,...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea...
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia a fost internată la Spitalul ”Obregia”
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia...
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine...
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la...
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă cât un kilogram de mușchiuleț de porc
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă...
×