Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn

De: Alice Zotta, Madalina Manole 08/01/2021 | 23:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Capricorn se bucură de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității, dar și asupra relațiilor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, și-a început tranzitul prin zodia Capricorn, un tranzit rapid care se va încheia pe data de 1 februarie 2021. În această perioadă, Micul Benefic al astrologiei, ne va aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu superiorii, să facem importanți pași în cariera noastră sau în atingerea unor obiective și ne va responsabiliza mai mult față de venituri și de modul în care le câștigăm, mai ales că și Marte, planeta acțiunii, a intrat în zodia Taur, o zodie financiară, guvernată întocmai de Venus și cele două planete vor face aspecte de susținere chiar din momentul ingresului.

În plan sentimental, acest tranzit ne va maturiza, ne va face mai serioși în privința iubirii și mai rezervați în manifestarea sentimentelor, existând chiar riscul să fim percepuți mai indiferenți și mai reci. Cu Venus în Capricorn ne putem controla trăirile sentimentale și vom da dovadă de răbdare în legarea relațiilor, poate chiar de rigiditate, de tradiționalism și conservatorism. Cu alte cuvinte, în perioada aceasta nu sunt încurajate aventurile, în schimb putem avea parte de surprize frumoase în dragoste și de ocazia consolidării relațiilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Capricorn să-și consolideze cariera, funcția, statutul, să obțină beneficii de imagine și chiar avantaje materiale, dat fiind că este implicat și Marte, guvernatorul lor. Nativii pot avea parte de oportunități remaracbile în atingerea unor obiective profesionale, și nu numai. În plan sentimental, vor fi atrași de persoane cu funcție, statut, poate chiar din autoritatea statului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pe parcursul acestui tranzit își pot îmbunătăți relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor. Cum Venus le guvernează și sectorul muncii și face aspecte cu Marte, guvernatorul relațiilor lor, aflat în zodia lor nu ar fi de mirare ca nativii să fie atrași de persoane din anturaj, cu care sunt asociate, au proiecte la comun sau realizează activități zilnice, de exemplu colegi de muncă. Totodată, nativii sunt atrași de persoane cu care pot împărtăși aceleași idealuri, convingeri și mentalități, iar relațiile aflate la distanță au șanse mult mai mari să se îmbunătățească. Profesional, acest tranzit le poate aduce ocazia de a studia ceva ce va contribui la dezvoltarea lor, poate chiar lansa să obțină un atestat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și îmbunătăți viața de cuplu, viziunea de viitor, obiectivele comune pe care le au cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Venus prin Capricorn poate aduce ocazia îmbunătățirii unui context financiar legat de o investiție, poate de obținerea unui credit, achitarea lui. Posibil ca nativii să reușescă să pună un ban deoparte, să facă niște economii. Oricum, discuții în cuplu pe tema banilor vor exista, dacă bugetul etse comun. De asemenea, pot exista discuții și cu partenerii cu care împart câștiguri. În plan sentimental, cum Venus le guvernează iubirea și acum activează sectorul intimității, nativii au mari șanse să reaprindă pasiunea în culu și să-și consolideze relația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția celor singuri că pe durata acestui tranzit au șanse să flirteze mai mult, să intre în aventuri dar care nu se vor transforma neapărat în relații, existând posibilitatea să rămână la stadiul de aventură.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și relațiile profesionale, cu colaboratorii, partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă pot avea mari șanse să semneze un contract profesional sau să se asocieze cu o persoană importantă într-un proiect.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în Capricorn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu colegii, dar și cu superiorii, capitol la care pot face pași importanți într-un dialog, negociere profesională. Totodată, își vor eficientiza munca, vor fi mai productivi și mai răbdători cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia ca în următoarera perioadă să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul iubirii. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, mai ales reușind să ajungă la viziuni comune, la aceleași idei, mentalități și concepții despre un context de viață și astfel să facă progrese către atingerea unui ideal comun. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia celor singuri să cunoască pe cineva în acaestă perioadă, să se îndrăgostească, fiind vorba de ocazia de a pune bazele unei relații serioase. Crește dorința pentru relaxare, activități care să le aducă plăcere și bucurie.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul casei și familiei, iara cest aspect le va aduce nativilor ocazia de a-și îmbunătăți considerabil relația cu cei dragi, în special cu părinții. Nativii pot primi sprijinul și ajutorul rudelor, chiar și de natură financiară, materială. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia în această perioadă de a rezolva un context ce vizează locuința, poate chiar un bun de patrimoniu.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de o mai bună comunicare și înțelegere cu cei din jur, chiar de o capacitate sporită de a negocia și a obține avantajele dorite în urma unui contract, parteneriat. Venus, planeta care le guvernează relațiile, face aspecte bune cu Marte, guvernatorul lor, aflat în tranzit prin sectorul relațiilor, deci pentru nativi va urma o perioadă de consolidare a vieții în doi. Se oate ajunge la înțelegeri și dialogurile vor fi productive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se împăca cu o rudă apropiată.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de acest tranzit venusian prin sectorul financiar. Nativii se vor bucura de ocazia de a-și suplimenta și îmbunătăți veniturile, mai ales din activitățile întreprinse. Posibil să fie vorba și de creșteri salariale sau discuții în acest sens. În plan sentimental, nu este exclus ca nativii să fie atrași de un coleg de muncă sau de o persoană cu care desfășoară activități comune. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și pună în evidență niște talente, poate chiar să le monetizeze.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, aspect care le va aduce mai mult farmec, dar și mai multă poftă de flirt, de distracție și aventură. Cum Marte se află în casa iubirii și în aspecte bune cu Venus există posibilitatea ca în următoarea perioadă nativii să se bucure de o viață sentimentală intensă, de o reîmprospătare a acesteia, iar cei singuri să se îndrăgosttească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se facă plăcuți de ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de acest tranzit al lui Venus prin Capricorn pentru a se detașa de trecut și pentru a dizolva amintiri dureroase, pentru a scăpa de anumite anxietăți. În unele cazuri poate fi vorba de foști parteneri care să revină acum în viața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere ca pe durata acestui tranzit să se preocupe mai mult de îmbunătățirea stării de sănătate, dar și a stării sentimental-emoționale.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita de tranzitul lui Venus în Capricorn pentru a-și activa viața socială. Nativii pot petrece mai mult timp cu prietenii, pot lega noi relații și pot aduce îmbunătățiri proiectelor pe care le au în desfășurare. Cum Venus le guvernează intimitatea și face aspecte cu Marte, planeta dorinței, nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se împăca cu un prieten sau asociat.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
Adevărul despre MIRELA VAIDA. Foarte puțini români știu acest detaliu despre ea
Adevărul despre MIRELA VAIDA. Foarte puțini români știu acest detaliu despre ea
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
EXCLUSIV. Acuzațiile procurorului DNA la adresa lui Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn, ”suspect” în dosarul ”Vizita lui Liviu Dragnea în SUA”
EXCLUSIV. Acuzațiile procurorului DNA la adresa lui Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn,...
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla cu fiul ei
Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla...
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi
Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei de la viață!
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei...
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Vladimir Putin este în stare de ȘOC! Cel mai mare coșmar al președintelui rus
Vladimir Putin este în stare de ȘOC! Cel mai mare coșmar al președintelui rus
SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19
SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
OMS, anunț de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Ce se întâmplă, de fapt, cu ele
OMS, anunț de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Ce se întâmplă, de fapt, cu...
Ce conţineau documentele furate de la Agenţia Europeană a Medicamentului? Informaţii despre vaccinul Pfizer/ BioNTech
Ce conţineau documentele furate de la Agenţia Europeană a Medicamentului? Informaţii despre vaccinul Pfizer/ BioNTech
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
Bucurie uriașă pentru Ilinca Vandici! Azi a avut loc botezul bebelușului surorii celebrei prezentatoare TV. Imagini exclusive
Bucurie uriașă pentru Ilinca Vandici! Azi a avut loc botezul bebelușului surorii celebrei prezentatoare TV....
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii între bărbați
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii...
Relația la care nu se aștepta nimeni! Mayweather se iubește cu o stripperiță din propriul club! Părinții ei nu sunt de acord
Relația la care nu se aștepta nimeni! Mayweather se iubește cu o stripperiță din propriul...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Carantină începând de sâmbătă dimineața! Măsura a fost anunțată de autorități
Carantină începând de sâmbătă dimineața! Măsura a fost anunțată de autorități
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce trebuie să ştie toţi angajaţii din România
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce...
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100 de dolari pentru o singură sesiune şi este o idee care funcţionează oriunde
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
Culiță, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor! Incredibil cine e considerată cea mai frumoasă femeie
Culiță, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor! Incredibil cine e considerată cea mai...
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Mulți șoferi au scăpat de RADAR mulțumită acestei piese. Toate mașinile o au, din fabrică
Mulți șoferi au scăpat de RADAR mulțumită acestei piese. Toate mașinile o au, din fabrică
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști se află aici
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...