Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019. Balanțele luptă pentru echilibru

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019. Balanțele luptă pentru echilibru

De: A.N. 08/09/2019 | 20:22
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019. Balanțele luptă pentru echilibru
Horoscopul zilei de 9 septembrie spune că Balanțele luptă pentru echilibru

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță luptă să mențină echilibrul în familie.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Este o zi dificilă pentru cei născuți în zodia Berbec care se află în funcții de conducere sau care trebuie să dirijeze un grup, un eveniment deoarece cu greu vor reuși să-și impună autoritatea. Nativii se vor simți incapabili să facă față unor situații și cerințe, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci să învețe ce este necesar din această ipostază. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra divergențelor de opinie și crez care pot apărea între nativi și șefi, autorități.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Celor născuți în zodia Taur le este destul de greu să-și revină pe linia de plutire, să se redreseze după o situație, după un eveniment marcant care i-a pus într-o situație bizară. Nativii nu știu pe ce direcție să pornească, de atac sau retragere, și nici nu știu ce atitudine să adopte, de învins sau învingător. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce dezamăgiri și nemulțumiri privind o activitate (posibil profesională) pe care sunt nevoiți să o desfășoare contra voinței lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Situația financiară precară în care se află de ceva vreme cei născuți în zodia Gemeni pare să continue și astăzi, când, cel mai probabil, nativii primesc un refuz legat de un împrumut, de o sumă de bani care trebuia să le parvină. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie răbdători și să învețe chibzuința. Stilul lor, uneori superficial și cheltuitor, le poate pune obstacole în îndeplinirea unor țeluri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Va fi destul de greu pentru cei născuți în zodia Rac să redreseze o situație care presupune dialog și negociere, pentru că nu vor găsi un aliat de nădejdee în comunicare. Posibil ca nativii să întâmpine blocaje în susținerea unui discurs public, în dirijarea unei ședințe, însă nicii procesele și instanțele nu vor fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să-și creeze cu multă atenție apărarea, să aibă mare grijă la imaginea lor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu cu greu reușesc să facă față solicitărilor și provocărilor din sectorul profesional. Nativii par a nu mai avea chef de muncă. Atenția și gândurile le sunt greu de dirijat într-o direcție constructivă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce tensiuni, stres și frustrări la locul de muncă și le cere mai multă atenție față de sănătate, care poate fi afectată de starea psihică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei din zodia Fecioară vor încerca să-și controleze niște emoții, să-și manipuleze niște sentimente și vor face tot posibilul să evite niște trăiri. Am putea spune, cu alte cuvinte, că se tem de dragoste sau de apropierea față de o persoană care le incită simțurile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce reproșuri, critici și pot deveni ținta ironiilor dulci-amărui ale celor dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Presiunile venite din partea familiei pot fi obositoare și deranjante pentru cei din zodia Balanță care se vor vedea nevoiți să acționeze contrar principiilor lor pentru a mulțumi, a face pe plac cuiva. Efort de menținere a echilibrului între familie și viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o problemă legată de locuință le poate schimba niște planuri avute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea afla în ipostaza de a amâna sau anula o călătorie sau înscrierea la un curs. Cauzele nu vor fi nici pe departe financiare, ci mai degrabă vor avea legătură cu niște teorii personale, cu niște principii de viață pe care nativii le au și acum le evidențiază brusc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere atenție la comunicare, la felul în care transmit un mesaj pentru că pot deveni agresivi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Este posibil ca cei născuți în zodia Săgetător să primească niște vești, niște avertizări sau notificări, să afle niște informații care să nu le fie pe plac și să-i pună în ipostaza de a contramanda niște planuri făcute, posibil chiar o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător poate aduce, însă, deplasări urgente și neprevăzute.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o seriozitate și severitate ieșite din comun în toate chestiunile care vizează viața profesională și mediul de afaceri. Nativii vor impune limite, restricții și vor da amendamente, nelăsându-se înduplecați de nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că acaestă rigiditate în gândire nu le va aduce beneficii dacă o aplică și în viața personală, așa cum au tendința.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu se simt motivați să facă demersurile necesare într-o chestiune personală pe care o tot amână de ceva vreme. Poate fi vorba de luarea unei decizii în cuplu, de adoptareaa unei atitudini vizavi de o chestiune medicală sau de începerea unui antrenament, de schimbarea stilului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite stările depresive și anxioase prin plimbări în aer liber, sport, participări le evenimente mondene.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei din zodia Pești traversează o perioadă de dispoziție proastă, de plictiseală și demotivare. Nativii se pot simți singuri și neajutorați, păcăliți de prieteni, părăsiți. Așteptările le-au fost înșelate și horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să înceapă să facă ordine în anturaj, să nu se mai lase marcați de aceste contexte. Poate este timpul să cunoască noi oameni și să lege noi relații.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 SEPTEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AFLA SECRETE MAJORE DIN TRECUT

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

 

Tags:
Parteneri
România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE
România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE
Ce avere mai avea Diego Maradona, idolul pentru care banii nu contau, și cui îi rămâne! Pe tot ce punea mâna transforma în aur și apoi pierdea sume colosale pentru viciile care i-au măcinat trupul
Ce avere mai avea Diego Maradona, idolul pentru care banii nu contau, și cui îi...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
'Al doilea val a fost falsificat'- Fostul șef al companiei de vaccinuri Pfizer, dezvăluiri din interior
'Al doilea val a fost falsificat'- Fostul șef al companiei de vaccinuri Pfizer, dezvăluiri din...
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum scapi peste noapte de senzația neplăcută
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum...
ULTIMA ORĂ: ce s-a întâmplat chiar în seara asta cu mediul-erou de la Piatra Neamț. Bietul de el, Doamne!
ULTIMA ORĂ: ce s-a întâmplat chiar în seara asta cu mediul-erou de la Piatra Neamț....
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua Național
Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua...
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti cartofi
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti...
Doliu în familia regală! Copilul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry a murit: „Am simțit o înțepătură puternică”
Doliu în familia regală! Copilul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry a murit: „Am simțit...
Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România
Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă...
NE ÎNCHIDE Iohannis în case după alegeri?! Președintele a făcut anunțul clar
NE ÎNCHIDE Iohannis în case după alegeri?! Președintele a făcut anunțul clar
Marele secret din buzunarele lui Nicolae Ceaușescu
Marele secret din buzunarele lui Nicolae Ceaușescu
Ultimele zile de viață, un chin! Ce i-a grăbit sfârșitul lui Maradona: 'Organismul lui...'
Ultimele zile de viață, un chin! Ce i-a grăbit sfârșitul lui Maradona: 'Organismul lui...'
BOMBĂ! România, AMENINȚATĂ grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe
BOMBĂ! România, AMENINȚATĂ grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe
Când va începe să scadă numărul de infectări. Supoziţia managerului spitalului Victor Babeş din Bucureşti
Când va începe să scadă numărul de infectări. Supoziţia managerului spitalului Victor Babeş din Bucureşti
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
FOTO. Ultima imagine cu Diego Maradona în viață! Legenda fotbalului se operase recent pe creier
FOTO. Ultima imagine cu Diego Maradona în viață! Legenda fotbalului se operase recent pe creier
Care este, de fapt, cauza morții lui Diego Maradona! Ce au constatat medicii după decesul legendarului fotbalist
Care este, de fapt, cauza morții lui Diego Maradona! Ce au constatat medicii după decesul...
Dezvaluiri incredibile! Ce s-a petrecut in ultimele ore de viata ale zeului Maradona
Dezvaluiri incredibile! Ce s-a petrecut in ultimele ore de viata ale zeului Maradona
„Nu stau să mă joc
„Nu stau să mă joc"! Pepe, prima reacție după ce a bătut-o pe Raluca Pastramă:...
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de CARANTINĂ
Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de...
Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A cerut să fie dus la...
Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A...
Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul
Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul
MĂCEL la Mall Vitan! Scandalos ce s-a văzut pe camerele de supraveghere  din parcarea subterană
MĂCEL la Mall Vitan! Scandalos ce s-a văzut pe camerele de supraveghere din parcarea subterană
Ce animal ciudat plimbă în lesă polițistul Marian Godină. Vecinii spun că a luat-o razna
Ce animal ciudat plimbă în lesă polițistul Marian Godină. Vecinii spun că a luat-o razna
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat. Un individ mi-a cerut...”
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat....
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Zodiile pe care finalul de an nu le prinde împreună. Despărțirile vor fi cu multe lacrimi și suferință
Zodiile pe care finalul de an nu le prinde împreună. Despărțirile vor fi cu multe...