Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019. Balanțele luptă pentru echilibru

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019. Balanțele luptă pentru echilibru

De: Cancan 08/09/2019 | 20:22
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019. Balanțele luptă pentru echilibru
Horoscopul zilei de 9 septembrie spune că Balanțele luptă pentru echilibru

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță luptă să mențină echilibrul în familie.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Este o zi dificilă pentru cei născuți în zodia Berbec care se află în funcții de conducere sau care trebuie să dirijeze un grup, un eveniment deoarece cu greu vor reuși să-și impună autoritatea. Nativii se vor simți incapabili să facă față unor situații și cerințe, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci să învețe ce este necesar din această ipostază. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra divergențelor de opinie și crez care pot apărea între nativi și șefi, autorități.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Celor născuți în zodia Taur le este destul de greu să-și revină pe linia de plutire, să se redreseze după o situație, după un eveniment marcant care i-a pus într-o situație bizară. Nativii nu știu pe ce direcție să pornească, de atac sau retragere, și nici nu știu ce atitudine să adopte, de învins sau învingător. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce dezamăgiri și nemulțumiri privind o activitate (posibil profesională) pe care sunt nevoiți să o desfășoare contra voinței lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Situația financiară precară în care se află de ceva vreme cei născuți în zodia Gemeni pare să continue și astăzi, când, cel mai probabil, nativii primesc un refuz legat de un împrumut, de o sumă de bani care trebuia să le parvină. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie răbdători și să învețe chibzuința. Stilul lor, uneori superficial și cheltuitor, le poate pune obstacole în îndeplinirea unor țeluri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Va fi destul de greu pentru cei născuți în zodia Rac să redreseze o situație care presupune dialog și negociere, pentru că nu vor găsi un aliat de nădejdee în comunicare. Posibil ca nativii să întâmpine blocaje în susținerea unui discurs public, în dirijarea unei ședințe, însă nicii procesele și instanțele nu vor fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să-și creeze cu multă atenție apărarea, să aibă mare grijă la imaginea lor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu cu greu reușesc să facă față solicitărilor și provocărilor din sectorul profesional. Nativii par a nu mai avea chef de muncă. Atenția și gândurile le sunt greu de dirijat într-o direcție constructivă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce tensiuni, stres și frustrări la locul de muncă și le cere mai multă atenție față de sănătate, care poate fi afectată de starea psihică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei din zodia Fecioară vor încerca să-și controleze niște emoții, să-și manipuleze niște sentimente și vor face tot posibilul să evite niște trăiri. Am putea spune, cu alte cuvinte, că se tem de dragoste sau de apropierea față de o persoană care le incită simțurile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce reproșuri, critici și pot deveni ținta ironiilor dulci-amărui ale celor dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Presiunile venite din partea familiei pot fi obositoare și deranjante pentru cei din zodia Balanță care se vor vedea nevoiți să acționeze contrar principiilor lor pentru a mulțumi, a face pe plac cuiva. Efort de menținere a echilibrului între familie și viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o problemă legată de locuință le poate schimba niște planuri avute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea afla în ipostaza de a amâna sau anula o călătorie sau înscrierea la un curs. Cauzele nu vor fi nici pe departe financiare, ci mai degrabă vor avea legătură cu niște teorii personale, cu niște principii de viață pe care nativii le au și acum le evidențiază brusc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere atenție la comunicare, la felul în care transmit un mesaj pentru că pot deveni agresivi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Este posibil ca cei născuți în zodia Săgetător să primească niște vești, niște avertizări sau notificări, să afle niște informații care să nu le fie pe plac și să-i pună în ipostaza de a contramanda niște planuri făcute, posibil chiar o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător poate aduce, însă, deplasări urgente și neprevăzute.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o seriozitate și severitate ieșite din comun în toate chestiunile care vizează viața profesională și mediul de afaceri. Nativii vor impune limite, restricții și vor da amendamente, nelăsându-se înduplecați de nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că acaestă rigiditate în gândire nu le va aduce beneficii dacă o aplică și în viața personală, așa cum au tendința.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu se simt motivați să facă demersurile necesare într-o chestiune personală pe care o tot amână de ceva vreme. Poate fi vorba de luarea unei decizii în cuplu, de adoptareaa unei atitudini vizavi de o chestiune medicală sau de începerea unui antrenament, de schimbarea stilului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite stările depresive și anxioase prin plimbări în aer liber, sport, participări le evenimente mondene.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Cei din zodia Pești traversează o perioadă de dispoziție proastă, de plictiseală și demotivare. Nativii se pot simți singuri și neajutorați, păcăliți de prieteni, părăsiți. Așteptările le-au fost înșelate și horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să înceapă să facă ordine în anturaj, să nu se mai lase marcați de aceste contexte. Poate este timpul să cunoască noi oameni și să lege noi relații.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 SEPTEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AFLA SECRETE MAJORE DIN TRECUT

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...