Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 NOIEMBRIE Leii au şansa unei noi iubiri

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE Leii au şansa unei noi iubiri

De: Cancan 18/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 18 NOIEMBRIE Leii au şansa unei noi iubiri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Multe din cele mai îndrăzneţe planuri ale tale prind contur acum, pentru că visele tale se materializează sub ochii tăi. Eşti un visător prin excelenţă, pentru că tu crezi atât de mult în şansele tale, încât visezi şi cu ochii deschişi la clipa când le vei putea atinge. Vizualizează tot ceea ce vrei să primeşti, gândeşte-te la ce-ţi doreşti ca şi cum ar fi deja palpabil, pune în practică ideile inspirate care îţi vin şi continuă să crezi cu tărie în rezultatele care te aşteaptă la destinaţie.

Taur – Nu uita că succesele depind numai de tine, de propria energie, de propriile alegeri, nu vine nimeni să-ţi aşeze pe tavă victoria, dar ai acum toate resursele pozitive la dispoziţie pentru a construi acest edificiu de succes care este viaţa ta! Eşti inspirat să explorezi noi posibilităţi de comunicare pentru a te afirma, pentru a te dezvolta în plan intelectual, personal şi profesional, deci profită din plin de acest moment.

Gemeni – Este o perioadă de-a dreptul norocoasă pentru tine, iar norocul se poate manifesta pe orice plan al vieţii tale: te schimbi tu ca om, schimbi direcţia, îţi recapeţi buna dispoziţie şi cheful de viaţă, te bucuri de lucrurile frumoase, începi o iubire nouă sau o duci pe cea existentă pe un plan superior, faci copii, creezi, te exprimi liber, deci cam tot ce-ţi cere ţie inimioara este realizabil. Ai încredere în tine şi cere de la viaţă ceea ce te împlineşte!

Rac – Cel mai greu e să-ţi depăşeşti tu temerile, inhibiţiile, limitele personale, neîncrederea, timiditatea, pentru că ai nevoie de ceva care să-ţi aducă aminte cât de bun eşti, iar acel stimulent da, vine de la oamenii care ţin cu adevărat la tine! Încearcă să te sfătuieşti, să ceri păreri, să spui ceea ce ai pe suflet deoarace nu eşti singur! Ca atare, vei găsi puterea de a merge mai departe într-o situaţie în care te simţeai blocat şi căreia nu îi găseai soluţia de ieşire!

Leu – Devii mai curajos, mai pasional, mai dornic de aventură, ţii mult la libertatea ta de a cuceri, de a seduce, de a te distra alături de sexul opus. Şansele unei noi iubiri sunt mari, deşi nu este foarte clar dacă duce către ceva foarte serios sau de durată. Abandonează-te momentului, trăieşte clipa şi deschide-te către cele mai fulgerătoare sentimente fără a regreta sau fără a lăsa prejudecăţile să intervină!

Fecioară – Aspectele astrale stresante dintre Lună, planeta care îţi guvernează anturajul, şi Jupiter, care aduce exagerări şi amplificarea situaţiei existente, îţi pot aduce tensiuni în relaţia cu prietenii. Dacă în prezent există între voi nemulţumiri nerezolvate sau nediscutate, acum ele se pot intensifica sau pot ieşi la suprafaţă cu putere! Este indicat să fii foarte raţional şi cu picioarele pe pământ pentru a nu cădea în capcana unei false prietenii!

Balanţă – Ultima zi a săptămânii de lucru vine cu o încărcătură emoţională foarte puternică, mai ales pe fondul oboselii care s-a acumulat în perioada anterioară! De tine depinde să ţii sub control orice manifestare agresivă sau impulsivă, dar cum, de regulă, eşti blând şi paşnic, vei reuşi şi de data aceasta să menţii dialogul şi atmosfera pe un teren armonios. Încearcă să te odihneşti mai mult în weekend, să îţi încarci bateriile şi să te detaşezi de planul cotidian şi social!

Scorpion – Nu te lăsa astăzi pradă emoţiilor puternice şi abţine-te de la comentariile răutăcioase care îi pot răni pe cei din jurul tău. Este posibil să ai tendinţa de a exagera sau de a distorsiona realitatea, iar din acest motiv poţi tensiona inutil unele relaţii importante din viaţa ta, fapt pe care îl poţi regreta mai târziu, atunci când vei fi mai liniştit şi mai echilibrat în sufletul tău!

Săgetător – Există unele relaţii în viaţa ta care se pare că nu îşi mai au rostul, nu te mai împlinesc şi nu îţi mai satisfac necesităţile prezentului! În trecut, v-aţi jucat rolul reciproc unul în viaţa celuilalt, v-aţi învăţat lecţiile pe care vi le-aţi predat unul altuia, dar acum este bine să vă eliberaţi şi să nu vă mai încărcaţi sufleteşte unul pe altul! Închide uşa trecutului şi deschide-te către viitor!

Capricorn – Toate detaliile care au lipsit sau care nu au fost clare la un moment dat într-o situaţie cu care te confrunţi te-au împiedicat să vezi imaginea completă, de ansamblu. Este posibil ca în următoarea perioadă să fii mult mai sigur pe tine, mult mai stabil în decizii şi mult mai deschis faţă de ea deoarece totul începe să iasă la iveală pas cu pas! Deşi s-ar putea ca realitatea să nu îţi fie tocmai pe plac, acum poţi merge mai departe în cunoştinţă de cauză!

Vărsător – Intră în legătură cu oameni mai experimentaţi – profesori, mentori, protectori – pentru că ai acum şansa de a acumula noi şi aprofundate cunoştinţe în domenii care pot sta la baza viitoarei tale cariere de succes sau la viitorul tău drum de mers prin viaţă. Trăgând cele mai valoroase concluzii, consideră această perioadă un fel de proces de maturizare care poate veni ca un fel de examen al vieţii!

Peşti – Eşti predispus să faci greşeli mari în momente de grabă, de impulsivitate, de nervozitate, de aceea avertismentul numărul unu al momentului te priveşte direct, pentru că eşti supus riscului de a îţi dezechilibra balanţa de venituri şi plăţi, de a da peste cap, cumva, bugetul, deci fii prudent când vine vorba de credite, de împrumuturi, de bani care nu-ţi aparţin cu adevărat. Încearcă să fii mai chibzuit şi nu te arunca cu capul înainte riscând totul pe o singură mână!


 


 


 


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian:...
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu soțul ei
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei în casă, apoi abandonată într-o râpă
Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi...
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna” și că e o adevărată comoară
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna”...
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din țară
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din...
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut să luăm apartamente, case…”
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
De ce n-a făcut EPPO apel în dosarul Hideg? Răspuns EPPO pentru Mediafax şi Aleph News: „Competenţa aparţine Camerei Permanente care monitorizează cazul”
De ce n-a făcut EPPO apel în dosarul Hideg? Răspuns EPPO pentru Mediafax şi Aleph...
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării, blocând intrarea în bloc
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării,...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea...
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia a fost internată la Spitalul ”Obregia”
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia...
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine...
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la...
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă cât un kilogram de mușchiuleț de porc
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă...
×