Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Racii işi dezvăluie secretele

HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Racii işi dezvăluie secretele

De: Cancan 01/12/2016 | 22:54
HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Racii işi dezvăluie secretele

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Veştile bune vin în sectorul profesional deoarece acum poţi ajunge mai uşor la ceea ce ţi-ai propus, poţi lega relaţii importante şi îţi poţi recăpăta vitalitatea printr-un proiect de valoare! Este posibil să apară schimbări care te motivează şi te atrag, iar tu eşti plin de entuziasm! Sectorul sănătăţii este bine aspectat, ceea ce te ajută să te poţi recupera mai repede în cazul unor afecţiuni ce au apărut în ultima vreme!

Taur – Ai parte de relaxare în domeniul relaţiilor, iar dacă ai avut unele tensiuni în ultima perioadă, acestea vor dispărea de la sine! Ai mai puţine motive de a te enerva şi înţelegi că nu aceasta este calea de a rezolva lucrurile! Bucuriile vin prin persoana iubită, iar dacă eşti singur este o perioadă în care te poţi îndrăgosti! Totodată, copiii, acolo unde există, îţi pot aduce multă linişte în suflet şi motive de mândrie sau fericire!

Gemeni – Atmosfera în familie sau în casă este uşor tensionată, iar relaţiile cu cei dragi pot trece printr-un dezechilibru care te îngrijorează! Nu lăsa lucrurile să se agraveze şi încearcă să faci primul pas spre echilibrare şi armonie! O satisfacţie majoră o poţi avea în domeniul carierei, iar tu devii un om de bază, care vine cu cele mai bune soluţii şi idei! Nu te implica acolo unde nu este treaba ta, ai putea intra într-un conflict cu cei cu care colaborezi!

Rac – Comunicarea îţi este mult îmbunătăţită în această perioadă, ca atare poţi ajunge să te înţelegi mai bine cu toţi cei cu care socializezi! Totodată, unele cărţi vor fi date pe faţă sau unele secrete vor ieşi la suptafaţă, ceea ce te uşurează la nivel interior şi sufletesc! Mărturiseşte cu sinceritate ceea ce te doare şi te apasă, iar cei dragi vor fi acolo ca să te înţeleagă şi să te susţină!

Leu – Partea financiară trece printr-o perioadă favorabilă, ca atare ai mai puţine griji, scapi de unele datorii, închei un contract care îţi era apăsător, iar tu ai mai multă încredere în viitor! Deoarece banii nu mai sunt o temă centrală a preocupărilor tale, te poţi bucura de acest aspect implicându-te în acele activităţi care îţi fac cu adevărat plăcere şi care te bucură la nivel sufletesc!

Fecioară – Este un moment bun în care să te regenerezi, în care să capeţi mai multă încredere în tine şi în care să percepi realitatea mult mai roz decât până acum, aspect care te va ajuta în toate demersurile pe care le faci! Totodată, ai capacitatea de a-i organiza şi de a-i ajuta pe cei din jur, de a le da cele mai bune sfaturi şi de a găsi cele mai favorabile soluţii, acesta fiind un motiv pentru care te vei remarca, vei fi apreciat şi căutat de cei care au nevoie de tine!

Balanţă – Ai parte de mult noroc în această perioadă şi soarele răsare pe strada ta, ca atare poţi primi unele avantaje şi oportunităţi la care nu mai sperai! O propunere financiară neaşteptată vine ca o soluţie salvatoare la dorinţele pe care le ai, aducându-ţi o mare satisfacţie la nivel interior! Eşti foarte lucid în ceea ce priveşte planurile tale şi poţi negocia cu superiorii sau cu persoane care îţi vor aduce beneficii!

Scorpion – În această perioadă poţi obţine mai uşor ceea ce îţi doreşti şi poţi materializa mai repede ceea ce gândeşti, aşa că fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi propui! Eşti preocupat de imaginea ta, de felul în care arăţi şi de felul în care ieşi în evidenţă, iar asta îţi poate afecta bugetul. Apar multe cheltuieli pe produse de cosmetică, de vestimentaţie sau pe decoraţiuni interioare de care s-ar putea să nu ai neapărat nevoie! Chibzuieşte totul cu o mai mare atenţie!

Săgetător – Te poţi bucura de o atmosferă calmă, fără conflicte şi tensiuni, iar renunţarea la luptă îţi aduce o stare de împăcare foarte benefică ţie! Fii fericit cu ceea ce ai, vezi partea pozitivă din situaţiile prin care treci şi destinde-te cât mai mult! Eşti înconjurat de persoane favorabile, de voie bună şi eşti protejat de situaţiile nefaste, de aceea concentrează-te pe ceea ce îţi face plăcere la nivel sufletesc!

Capricorn – Ai mai multă credinţă în ceea ce îţi oferă viaţa, iar asta detensionează unele situaţii cu care te confruntai! Totul devine mai simplu, iar unele uşi ţi se deschid la modul cel mai favorabil ţie! Rezolvările care vin către tine te pot uimi, dar profită de ele pentru a merge înainte, fără a-ţi pune prea multe întrebări! Anturajul îţi este şi el favorabil, iar oamenii cu care te înconjori sunt acolo pentru a te ajuta!

Vărsător – Poţi răsufla uşurat deoarece multe din tensiunile interioare ale ultimei perioade se termină cu bine! Ca atare, te poţi recuprea şi te poţi redresa atât personal cât şi financiar şi poţi merge înainte cu un altfel de elan! Eşti plin de energie, de vigoare şi de atitudine pozitivă, iar asta îţi face foarte bine! Totodată, te poţi afirma cu noi planuri şi activităţi şi poţi demara proiectele pe care le abandonasei în trecut!

Peşti – Este o zi liniştită pentru tine, iar unele conflicte la care ai luat parte se estompează. Te simţi bine în propria piele, iar imaginea cu care te văd ceilalţi se îmbunătăţeşte! Legea atracţiei funcţionează foarte bine în cazul tău, aşa că fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi doreşti, se va întâmpla mai repede decât crezi! Eşti flexibil şi foarte adaptabil, ca atare acceptă ceea ce vine către tine şi renunţă la control, riscând!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian:...
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu soțul ei
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi...
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna” și că e o adevărată comoară
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna”...
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din țară
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din...
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut să luăm apartamente, case…”
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Antony Blinken este în Moldova după avertismentele privind „operaţiunile de influenţă” ruseşti. Macron: Ucrainei ar trebui să i se permită să atace Rusia cu arme occidentale
Antony Blinken este în Moldova după avertismentele privind „operaţiunile de influenţă” ruseşti. Macron: Ucrainei ar...
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Robert Moscalu, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Survivor All Stars. Mesaj pentru fanii săi
Robert Moscalu, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la Survivor All Stars. Mesaj pentru...
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării, blocând intrarea în bloc
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării,...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea...
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia a fost internată la Spitalul ”Obregia”
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia...
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine...
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la...
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă cât un kilogram de mușchiuleț de porc
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă...
×