Acasă » Horoscop » Horoscopul criminalilor. Ce zodii au dat omenirii cei mai mari ucigași în serie

Horoscopul criminalilor. Ce zodii au dat omenirii cei mai mari ucigași în serie

De: Ileana Mlădinoiu 26/04/2023 | 10:52
Horoscopul criminalilor. Ce zodii au dat omenirii cei mai mari ucigași în serie

V-ați întrebat vreodată cum arată horoscopul criminalilor de temut? O întrebare pe care imposibil să nu ne-o punem vreodată este dacă viața noastră ar fi călăuzită de stelele sub care ne-am născut. Pentru unii semeni, astrologia este o formă de divertisment. Cu toate acestea, multora le place să creadă în taină în ea, în puterea unei constelații ce determină trăsăturile personalității, destinele.

Horoscopul criminalilor. Ce zodii au dat omenirii cei mai mari ucigași în serie

FBI-ul, statisticieni din țări diverse, dar mai cu seamă Astrology Zodiac Signs au cercetat semnele zodiacale a peste 500 de criminali în serie pentru a vedea care sunt zodiile în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. Cu alte cuvinte, specialiștii în astrologie și-au propus să stabilească care semne zodiacale sunt cele mai periculoase și dacă ele merg mână în mână cu crimele. Practic, semnul în sine poate determina ce infracțiune este probabil să comită o persoană?

Să reamintim că zodiacul este împărțit în patru categorii socotite elemente dominatoare: Aer- Vărsător, Gemeni și Balanță; Apa- Rac, Pești și Scorpion; Foc- Berbec, Leu și Săgetător; Pământ- Capricorn, Taur și Fecioară. Dintre ele, patru semne zodiacale au cei mai mulți, mai cruzi și cunoscuți ucigași în serie din istorie, legați fiind de caracteristică lor astrală. Vorbim despre Pești, Gemeni, Fecioară și Săgetător.

Ce spun clasamentele despre zodiile care au dat omenirii cei mai mulți ucigași în serie

În 2008, Jan Ruis, un statistician olandez, a analizat semnele astrologice a 300 de ucigași în serie. Printre ei, s-au aflat cei mai faimoși și mai sângeroși, toți născuți sub semnele Pești, Gemeni, Fecioară și Săgetător. Potrivit clasamentului, zodia Fecioarei ocupă primul loc, urmată de Gemeni. Peștii vin pe locul al treilea, în timp ce Săgetătorii ocupă locul al patrulea al celor mai periculoase zodii.
Un alt lucru de reținut este că acești ucigași în serie s-au născut sub semne zodiacale denumite „mutabile”. În astrologie, ele sunt semne situate la sfârșitul unui sezon. Astfel, zodia Gemeni este ultima zodie de primăvară. Fecioara începe la sfârșitul verii, iar Săgetătorul la sfârșitul toamnei. În cele din urmă, cea a Peștilor se găsește la sfârșitul iernii.

Ucigașii în serie și semnul lor zodiacal

Pești

Zodia Pești începe pe 20 februarie și se încheie pe 20 martie. Acest semn concentrează ucigași în serie însetați de sânge, cu un mecanism excelent de a merge până la capăt. John Wayne Gacy, Richard Ramirez, Aileen Wuornos sunt unii dintre cei mai faimoși criminali în serie, născuți în zodia Pești. Studiile au condus spre ideea că toate decesele le-au provocat din cauza tendinței lor spre dependență.

Gemeni

Zodia cu începutul pe 21 mai și sfârșitul pe 21 iunie reunește ucigași în serie manipulatori cu personalități împărțite. Cunoscut sub numele de „The Milwaukee Cannibal”, „The Milwaukee Monster”, americanul Jeffrey Dahmer a mărturisit uciderea a 17 tineri într-o perioadă cuprinsă între 1978 și 1991, pe lângă alte crime, violuri și acte de canibalism. A fost condamnat la 957 de ani și trimis la închisoarea Columbia (Wisconsin).

Fecioară

Cea de-a șasea zodie pe cercul zodiacului european începe pe 23 august și se încheie pe 22 septembrie. Acest semn are legătură cu ucigașii în serie meticuloși.

Poreclit „The Spree Killer”, Andrew Cunanan este renumit pentru uciderea creatorului de modă Gianni Versace în iulie 1997, în afara vilei sale cunoscută și sub numele de Conacul Versace, din Miami Beach, Florida. Obsedat de faimă, este narcisist, paranoic și mitoman. Căutarea notorietății este cea care îi motivează dorința de a asasina creatorul. Înainte de a-l ataca pe designerul italian, Cunanan a ucis patru bărbați între aprilie și iulie 1997. S-a sinucis împușcându-se la câteva zile după asasinarea lui Gianni Versace.

Săgetător

Din 23 noiembrie se intră în Săgetător, zodie care se încheie pe 21 decembrie. Dintre cele trei semne de foc, Săgetătorul este considerat a avea cea mai mare rată a criminalității și foarte greu de oprit. Această zodie astrologică reunește ucigași în serie impulsivi, în căutare de senzații tari. Numit „The Woman Killer” sau „The Student Killer” (Lady Killer ), Ted Bundy mărturisește că a ucis cel puțin treizeci de tinere din 1970 până în 1978, posibil și înainte. A fost condamnat la moarte prin electrocutare în 1989.

Este zodiacul singurul factor care modelează personalitatea unui ucigaș în serie?

În coloanele site-ului de știri Perth Now, astrologul australian Kim Echammaal explică că este imposibil de prezis, dintr-o hartă natală, tendința unei ființe de a deveni un criminal în serie. Cu toate acestea, pe baza expertizei sale, această temă ar putea oferi indicii cruciale după faptă. Dar, nu trebuie să neglijăm că mulți factori modelează personalitatea unui ucigaș în serie, cum ar fi mediul familial și social, hormonii, traumele etc.

Ne întoarcem la studiul realizat de Astrology Zodiac Sign, ca să avem un tablou mai clar al zodiilor care au dat cei mai mulți ucigași în serie. Studiul a fost făcut, potrivit explicațiilor specialiștilor în semne zodiacale, „pentru a înțelege ce semne pot fi suprareprezentate în rândul unora dintre cei mai cunoscuți criminali din istorie” și a avut în plan aproape 500 de criminali în serie cunoscuți din întreaga lume. Cele patru semne de apă, anume Rac, Pești, Săgetător și Scorpion reprezintă aproape 40% dintre ucigașii în serie. În analiză, aceste semne au relevat cel mai mare număr de ucigași și victime, respectiv 28% dintre ucigași și 27% dintre victime, în vreme ce, împreună, Gemenii și Taurii se opresc doar 11 la sută.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Fost profesor de limba și literatura română și ulterior de limba franceză, având o experiență de aproape 40 de ani în învățământ. A făcut pasul către presă în anul 2004, la ziarul local Punctul pe i. A publicat articole pe diferite domenii citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...