Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş s-au îndrăgostit la prima vedere. De ce a purtat regretata artistă rochie de mireasă roz

Publicat: 02/12/2019 | 14:00
Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş s-au îndrăgostit la prima vedere. De ce a purtat regretata artistă rochie de mireasă roz

Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş au trăit o fumoasă şi pasională poveste de dragoste. S-au îndrăgostit la prima vedere, într-un taxi, Cornel fiind taximetrist, şi au rămas împreună 25 de ani, până moartea i-a despărţit.

Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar daca are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, spunea Ileana Ciuculete.

Pe 8 martie 1992, cei doi au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, cu invitaţi de seamă, precum Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Regretata artistă de muzică populară a purtat o rochie de mireasă roz, iar motivul este că „nu a fost domnișoară”..

Ileana Ciuculete a recunoscut că era foarte posesivă, la fel şi soţul ei, Cornel Galeş: „Eu sunt geloasă pe el. Sunt geloasă pentru că ce este al meu trebuie să fie numai al meu”. La rândul său, Cornel Galeș obișnuia să glumească pe seama „zânicii”, așa cum o alinta mereu: „Doamna Ileana este o soție minunată! Dacă zic altceva, dracii m-au luat!”.

Cornel Galeş, alături de Ileana Ciuculete

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unei tragedii rutiere care a avut loc ieri. Accidentul mortal s-a înregistrat la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, pe care o idolatriza. După decesul regretatei cântărețe, el a suferit enorm și s-a luptat cu depresia până în ultima clipă a vieții, chiar dacă a încercat să își refacă viața departe de România.

Citește și: Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔 “Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul”

Cornel Galeș își pregătise locul de veci lângă cel al femeii pe care a iubit-o enorm și căreia i-a fost alături în lupta cu o maladie mortală. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, soțul Ilenei Ciuculete are trecut numele pe placa funerară aflată la mormântul regretatei soliste. Cei doi au avut o poveste de iubire foarte frumoasă, în ciuda răutăților care s-au spus de-a lungul timpului și al războiului purtat cu familia regretatei vedete. Totuși… rămâne de văzut dacă rudele cântăreței vor accepta ca soțul său să fie înmormântat lângă ea.