Imaginea care ar face-o pe Bianca Drăgușanu geloasă. Alex Bodi a ținut-o de mână tot timpul. FOTO

Publicat: 22/07/2020 | 18:02
Imaginea care ar face-o pe Bianca Drăgușanu geloasă. Alex Bodi a ținut-o de mână tot timpul. FOTO

Alex Bodi a reușit să își surprindă fanii din mediul online după ce a publicat o imagine care ar putea-o face până și Bianca Drăgușanu geloasă.

Afaceristul a lăsat imaginea de băiat dur deoparte și s-a afișat alături de una dintre cele mai importante femei din viața lui, bunica. Pe tot parcursul filmării a ținut-o de mână și a avut un zâmbet până la urechi.

Citește și: Bianca Drăgușanu surprinde din nou! Ce decizie a luat vedeta! Unde se vede peste cinci ani: „Îmi doresc foarte tare…”

Alex și bunica lui

Bianca a făcut senzație la Mamaia

Weekendul trecut, Alex și iubita lui, Bianca Drăgușanu. Blondina a atras atenția pe o plajă din Mamaia, după ce a fost văzută purtând accesorii scumpe. Vedeta nu doar că etalează un fizic ireproșabil, dar și opulență cât cuprinde.

Bianca Drăgușanu a apărut ca o adevărată diva în acest weekend pe litoralul românesc. Ea fost surprinsă purtând câteva accesorii de lux, pe care puține femei din România și le permit. Blondina a asortat de minune un costum de baie roz bonbon cu o vizier marca Dior, în valoare de aproxiamtiv 365 de euro.

Dragostea învinge în cazul Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Deși părea că zarurile au fost aruncate și că Alex Bodi a ales-o pe Daria Radionova, iată că bărbatul nu o poate da uitării pe femeia cu care a fost căsătorit.  Afaceristul s-a întors din nou la Bianca Drăgușanu, însă blondina nu a avut brațele deschise de această dată. Vedeta pare destul de rănită și greu de împăciut, după ce fostul ei soț ar fi trădat-o cu rusoaica stabilită în Londra.

În urmă cu mai bine de o lună, atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au făcut apariția la același club select din Mamaia Nord. Cei doi s-au împăcat pe loc.