Imagini de la petrecerea Roxanei, după ce s-a măritat cu Radu Mazăre, în penitenciar

Publicat: 12/07/2019 | 08:42

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit! Cei doi erau într-o relație de peste 10 ani, astfel că au considerat că a venit timpul și pentru acte. Doar că într-un moment can greu, fostul edit fiind în închisoare, pentru o condamnare de 9 ani.

Roxana Mihalache a devenit oficial doamna Mazăre, după ce în decursul zilei de miercuri s-a casătorit civil cu fostul edil al Constanţei. Ceremonia a avut loc în Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul primar este încarcerat. Chiar dacă nu a avut un eveniment aşa cum ar fi sperat şi cum şi-ar fi dorit orice femeie, Roxana a sărbătorit alături de invitaţi, aşa cum se cuvine, scrie spynews.ro.

După ce a plecat de la închisoarea unde s-a căsătorit cu iubitul ei, Roxana Mihalache a sărbătorit la terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Alături de ea au fost mama şi fraţii lui Radu Mazăre, sora ei, avocata Lizeta Haralambie, dar şi câţiva prieteni.

Au dreptul la 48 de ore în camera intimă

Radu și Roxana au dreptul, după ce s-au căsătorit, să petreacă împreună 48 de ore la camera intimă. Avocata fostului edil al Constanței, Lizete Haralambie, a dat detalii.

„Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie, apoi să facă o cerere în calitate de soţie, pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează… După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore”, a declarat, pentru Antena Stars, Lizeta Haralambie.

Citește și...