Imagini în exclusivitate de la mega-party-ul din NUBA! ”Angelina Jolie de România” & nepoata premierului l-au înnebunit joi noapte pe miliardarul Vacchi! Ce au făcut Cristina şi talentata Calina ca să-l cucerească pe bogătaşul italian

Publicat: 10/06/2017 | 00:00

Gianluca Vacchi, cel mai spectaculos miliardar de pe planetă, a făcut senzaţie la party-ul anului în NUBA! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit AICI, în exclusivitate, imaginile fabuloase de la eveniment! În NUBA şi-au făcut apariţia o mulţime de vedete dornice să-l vadă în carne şi oase pe magnatul italian. Cele care au reuşit să-i atragă atenţia miliardarului, care a venit fără superba lui parteneră, top-modelul Georgia Gabriele, au fost Cristina Ich şi Calina, nepoata fostului premier Petre Roman! (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Nepoata lui Petre Roman, alături de cel mai râvnit milionar. Gianluca Vacchi a cuprins-o în braţe şi...) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

”Angelina Jolie de România”, aşa cum este numită Cristina Ich, pentru că seamănă incredibil cu actriţa americană, dar şi nepoata fostului premier l-au înnebunit joi noapte pe miliardarul Vacchi! Cea care a avut cu adevărat succes a fost, însă, Cristina, care a fost invitată de italianul putred de bogat să i se alăture la masă, acolo unde s-au distrat pe cinste, dansând în tandem, chiar dacă stăteau aşezaţi pe scaune. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Uite cum arată palatul miliardarului: are cinema, o piscină impresionantă şi…)

Superba şatenă a ţinut să le arate şi fanilor ei de pe Instagram cum a fost noaptea de pomină din Nuba, petrecută în compania miliardarului, primind zeci de aprecieri pozitive.

Cristina Ich şi Calina, nepoata fostului premier Petre Roman, şi-au scos la înaintare farmecele personale. Cea care a fost invitată la final să ia masa în compania lui Gianluca a fost Cristina
Cristina Ich şi Calina, nepoata fostului premier Petre Roman, şi-au scos la înaintare farmecele personale. Cea care a fost invitată la final să ia masa în compania lui Gianluca a fost Cristina

Dacă italianul a fost atras instantaneu de Angelina Jolie de România”, eforturile Calinei, nepoata Oanei Roman, nu s-au bucurat de acelaşi succes! A stat scai pe lângă Gianluca, în timp ce acesta era concentrat pe mixatul melodiilor, apoi i-a tot atras atenţia, ba pentru a face un selfie, ba pentru a dansa împreună, dar schema talentatei Calina nu s-a comparat nici pe departe cu cea a superbei Cristina! (Vezi doar pe CANCAN.ro: Ce „bestii” are în garaj miliardarul care va fi joi seară la NUBA. Şi-a comandat două Rolls-uri personalizate. Fiecare bucată costă… 500.000 $)

Cel mai spectaculos miliardar de pe planetă a băgat-o puţin în seamă pe Calina, aşa cum a făcut-o, de altfel, şi cu alte vedete prezente la eveniment, fiind un veritabil showman, însă şi-a văzut mai departe de treabă! Totuşi, acest lucru nu a făcut-o pe Calina să renunţe la dansatul până în zori, continuând să se distreze lângă Gianluca Vacchi! (Doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, puteţi citi: E mai spectaculos chiar şi decât Donald Trump…Gianluca Vacchi şi soţia lui au milioane de fani pe reţele de socializare din întreaga lume!)

Citește și...