Imagini în premieră cu Raluca Moianu în doliu

Publicat: 23/07/2018 | 22:53

Vestea că s-a stins din viață Marius Ancuța, celebrul comentator de snooker, a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. (Oferta speciala playstation) De câteva luni, se lupta cu o boală nemiloasă, iar joia trecută Marius a murit, la 50 de ani. Raluca Moianu a fost cea care s-a ocupat de funeralii, iar, după înmormântare, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta prezentatoare TV pe străzile din Capitală. 

Raluca Moianu a organizat înmormântarea lui Marius Ancuța până în cel mai mic detaliu. Fosta prezentatoare TV a făcut totul într-o discreție absolută. După înmormântare, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe vedetă pe stradă. Raluca Moianu era îmbrăcată în haine de doliu, iar pe cap purta o pălărie neagră.  (Reduceri mari la jocuri PC)

Nici măcar ochelarii de soare nu puteau masca suferința vedetei. Se putea observa, cu ușurință, că pierderea lui Marius Ancuța a afectat-o extrem de mult pe fosta prezentatoare. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE RALUCA MOIANU CU DOAR CÂTEVA ORE ÎNAINTE SĂ SE AFLE CĂ FOSTUL EI SOȚ A MURIT)

Raluca Moianu, în doliu

Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani

Marius Ancuţa a fost căsătorit timp de 15 ani cu fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”, iar în 2013 au divorţat amiabil, din cauza unor probleme în cuplu. În septembrie 2016, însă… Marius Ancuța și Raluca Moianu au hotărât să mai dea o șansă relației lor și s-au împăcat. Foarte puțini oameni știau despre boala necruțătoare cu care fusese diagnosticat fostul soț al Ralucăi Moianu, iar vedeta a păstrat doar pentru ea clipele cumplite pe care le-au trăit împreună după ce au aflat de cancerul pulmonar de la medici, potrivit unui apropiat. (VEZI DETALII AICI)

Marius Ancuța a cucerit milioane de români

Fostul soț al Ralucăi Moianu a cucerit milioane de români prin comentariile sale de la Eurosport. Atunci când nu era la TV, Marius Ancuța se afla fie în cabinetul său stomatologic, unde era medic, fie la clubul de biliard și snooker, pe care l-a deschis în București. Potrivit unui apropiat de-al lui Marius Ancuța, acesta s-ar fi aflat la Cluj în momentul în care a fost răpus de boala cu care se lupta de câteva luni bune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...