Imagini rare cu Anna Lesko şi bărbaţii din viaţa ei!

Publicat: 07/03/2016 | 22:56

Anna Lesko a profitat de vremea superba pentru a-şi scoate familia la aer, iar cel mai fericit a fost...micuţul, care a beneficiat de o "trataţie” specială!

 

Cu toţii am vazut-o pe scenă, în pictoriale sexy, sau în ipostaze care mai de care mai fierbinţi pe reţelele de socializare. Până acum însă, nimeni nu a vazut-o pe Anna Lesko in ipostaze de…familistă.

Era şi cazul, pentru că vremea a fost superbă în Capitală, în weekendul trecut, iar cântareţa, iubitul ei si copilul lor de câteva luni au ieşit în parc pentru a se bucura de razele soarelui. Anna si familia ei au luat la pas aleile din Parcul Herăstrău, alaturi de celelalte mămici şi ceilalţi tătici sătui de vremea mohorâtă de până acum.

Anna Lesko, in rolul mămicii fericite!
Anna Lesko, in rolul mămicii fericite!

S-au oprit la un loc de joacă, unde copilul şi-a petrecut o bună bucată de timp, după care au plecat, mai departe, la plimbare. Evident, cel mai bucuros a fost copilaşul, care a început să se manifeste zgomotos, balansându-se pe picioruşe, de bucurie că a primit o atenţie specială. Este vorba de o jucărie, mai exact o maşinuţă pe care şi-a dorit-o de când a zarit-o la un chioşc unde se vindeau fel şi fel de nimicuri pentru copii.

Pe o aşa o vreme frumoasă, şi fotografiile ies minunat!
Pe o aşa o vreme frumoasă, şi fotografiile ies minunat!

Iubitul Annei, Dj Winny, a fost cel care i-a făcut pe plac fiului său, cumpărându-i jucărie, şi a fost răsplătit cu râsete cristaline şi chiote de bucurie!

Mai departe, bărbatul l-a luat pe Adam de mână şi au plecat pe jos, în timp ce Anna Lesko a ramas împingând la caruciorul gol. A fost ocazia perfectă pentru cântăreaţă să scoată telefonul şi să-şi facă un selfie, pe care l-a postat pe reţeaua de socializare. De altfel, fotografii a facut şi taticul, chiar lângă roata mare din parc, cu micuţul şi mămica fericiţi de ieşirea în mijlocul naturii!

(G.N.)

Citește și...