Imagini-șoc la Antena 3. Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct

Autor: Maria H.
Publicat: 28/08/2019 | 08:07
Imagini-șoc la Antena 3. Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct

Mircea Badea, probleme de sănătate în direct! Prezentatorul TV și-a anunțat telespectatorii că nu se simte bine, iar lucrurile ar putea lua o întorsătură neașteptată.

„Mă simt atât de rău încât dacă nu crăp în seara asta practic sunt Duncan MacLeod din clanul MacLeod, adică Nepieritorul, gen. Dar nu spun asta ca să impresionez pe cineva, ci ca să-i previn pe telespectatori că s-ar putea să fie o emisiune absolut incoerentă”, a spus Mircea Badea, pe pasa cu Mihai Gâdea.

Întrebat de colegul său dacă e posibil să leșine în direct, Mircea a spus că se poate întâmpla orice.

„Mai nasol ar fi cu vomitatul, asta chiar ar fi o chestie scârboasă. Nu intenționez, dar mi-e că-mi iese”, a avertizat Mircea Badea.

Câți bani câștigă prezentatorii de la Antena 3

Probabil că nu mai este pentru nimeni un secret că mai toate vedetele posturilor TV sunt plătite regește de către patroni. Printre ei se numără și Mihai Gâdea cu Mircea Badea, moderatori de succes, cu audiențe foarte mari.

Diferența de salarii între cei doi nu este extrem de mare. Potrivit unor surse din media, Mircea Badea ar încasa aproximativ 12.000 de euro pe lună de la trustul Intact, iar Mihai Gâdea, care este și directorul Antena 3, ar câștiga peste 15.000 de euro. Însă emisiunile pe care aceștia le conduc generează venituri consistente pentru post, anunță bugetul.ro.

Alți ”privilegiați” ai trustului sunt Dana Grecu, Răzvan Dumitrescu și Adrian Ursu, care nu sunt foarte departe de câștigurile lui Gâdea și Badea.

Citește și...