Imagini șocante din Baia Mare! O vânzătoare a fost lovită de o clientă! Reacția violentă a venit după ce i s-a cerut să poarte masca de protecție

Autor:
Publicat: 20/07/2020 | 20:08
Imagini șocante din Baia Mare! O vânzătoare a fost lovită de o clientă! Reacția violentă a venit după ce i s-a cerut să poarte masca de protecție

Epidemia de coronavirus este una dintre principalele probleme în momentul actual. Numărul de noi cazuri atinge zilnic cote alarmante. Deși România se află într-o situație îngrijorătoare, tot mai mulți cetățeni încep să ignore măsurile esențiale de prevenire a răspândirii virusului.

Pentru ca oamenii să își poată desfășura viața, cât mai aproape de normal și pentru a evita o întoarcere la starea de urgență, au fost impus anumite reguli care să diminueze riscul de contaminare în masă. Printre aceste reguli se află și purtarea măștii de protecție în spațiile închise. (CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CA ÎN FILME ÎNTR-UN CELEBRU LOCAL DIN MAMAIA NORD. TREI BĂRBAȚI AU AJUNS LA SPITAL. VIDEO)

Însă deși această condiție pare simplul de îndeplinit, se pare că în ultima perioadă s-au iscat tot felul de polemici pe această temă. Numeroși omeni refuză să o poarte și reacționează violent dacă li se atrage atenția.

Este și cazul unei tinere din Baia Mare care după ce a fost atenționată de vânzătoarea unui magazin să își pună masca de protecție, a reacționat violent, refuzând și lovind-o pe femeie.

Urmează deschiderea unui dosar penal

Tânăra a intrat în magazin fără să poarte mască de protecție, pentru a plăti mai multe facturi. Atunci când vânzătoarea a observat că masca lipsește, a rugat-o pe femeie să o folosească. Însă această atenționare a enervat-o pe tânăra clientă, care a pălmuit-o pe vânzătoarea care a îndrăznit să i se adreseze.

În acest caz IPJ Maramureș face verificări. Autoritățile încearcă să o identifice pe tânără și așteaptă ca vânzătoarea să depună o plângere pentru lovire, astfel încât să poată fi deschis un dosar penal, transmite Mediafax. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE LUDOVIC ORBAN! MASCA DE PROTECȚIE VA RĂMÂNE OBLIGATORIE „CÂT TIMP VA FI NECESAR”)

Polițiștii s-au sesizat după ce în mediul online au apărut imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale magazinului.