Bătaie ca în filme într-un celebru local din Mamaia Nord. Trei bărbați au ajuns la spital. VIDEO

Publicat: 20/07/2020 | 19:13

A fost bătaie ca în filme ieri într-un local de lux de pe plaja Mamaia Nord. Un grup de bărbați s-au arătat deranjați de genul muzicii ascultate și au creat un întreg scandal cu pumni și picioare cu paznicii localului.

Din cercetări, se pare că bărbații care au scandalizat întreaga zonă fac parte dintr-un grup periculos de interlopi.

Polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul zilei de duminică, 19 iulie, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane și agentii unei firme de pază. Potrivit surselor, altercația a avut loc în localul amenajat pe plaja EGO, din stațiunea Mamaia.

CITEȘTE ȘI: Emoționanta poveste a unei românce care a mers la muncă în Germania. Cum a ajuns să revină acasă cu o sumă infimă

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la spitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale. Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile.

CITEȘTE ȘI: Patriarhul Daniel încurajează măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19! Acesta a apărut purtând mască de protecție la o reuniune publică

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.