Acasă » Trending » În 1966, femeia din imagine a născut o fetiță. După 51 de ani, a aflat că fata pe care a crescut-o timp de 5 decenii nu e fiica ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cine e „impostoarea”

În 1966, femeia din imagine a născut o fetiță. După 51 de ani, a aflat că fata pe care a crescut-o timp de 5 decenii nu e fiica ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cine e „impostoarea”

De: Eliza Popescu 06/04/2022 | 17:21
În 1966, femeia din imagine a născut o fetiță. După 51 de ani, a aflat că fata pe care a crescut-o timp de 5 decenii nu e fiica ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cine e impostoarea
Sursă foto: Captură video Youtube

O poveste de viață absolut surprinzătoare! Totul a început în anul 1966, când o femeie a decis să se mute în Irlanda, mai cu seamă în Dublin, să se angajeze și să înceapă o nouă viață, departe de părinți. Însă, la scurt timp a aflat că este însărcinată (avea doar 18 ani). Totuși, după 51 de ani, aceasta a aflat că fata pe care a crescut-o nu era, de fapt, fiica ei. Ce s-a întâmplat și cine e „impostoarea”?

Prin poveștile de viață, oamenii pot învăța foarte multe lecții, chiar și în condițiile în care nu sunt integrați direct în acestea. În atenția cititorilor aducem povestea unei femei care, la vârsta de 18 ani, a devenit mămică, dar care a aflat, după 51 de ani, că fata pe care a crescut-o nu e fiica ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cine este „impostoarea”?

Vezi și PILDA DEVENITĂ VIRALĂ: „DRAGI PĂRINȚI, VĂ ROG, NU VĂ BATEȚI COPIII”

A părăsit casa părintească, s-a angajat și a aflat, la scurt timp, că este gravidă

Întreaga poveste începe în anul 1966, când o tânără în vârstă de 18 ani pe nume Helen Maguire a decis să se smulgă din sânul familiei și să își creeze propriul său drum. Atunci, Helen a părăsit cuibul părintesc și s-a mutat în Irlanda, mai cu seamă în Dublin, unde s-a și angajat la Hotelul Avenue din Dun Laoghaire. Helen crescuse într-o familie catolică strictă.

Totuși, după un timp, Helen începuse să sufere de singurătate, iar, la puțin timp după ce a părăsit casa părintească, a aflat că este gravidă. Vestea aceasta i-a schimbat cu totul existența.

Vezi și ÎN 2000, UN BĂRBAT SINGUR A ADOPTAT UN BĂIEȚEL DIN CAMBODGIA. CÂND FIUL S-A FĂCUT MARE, TATĂL A AVUT UN ȘOC: PE CINE ADOPTASE, DE FAPT

Le-a ascuns părinților că poartă în pântece un copil

Abia având cei 18 ani împliniți, Helen Maguire nu știa încotro să se îndrepte, având în vedere vestea pe care tocmai o aflase, și anume că este însărcinată. Nedorind ca familia ei să știe acest lucru, provenind dintr-un mediu strict, pentru că s-a gândit că părinții ar putea să o îndrume să dea copilul spre adopție, a cerut sfatul unui preot. Bărbatul i-a recomandat să se mute într-o locuință specială pentru mamă și copil. Nu dorea, sub nicio formă, să renunțe la bebeluș.

La scurt timp, Helen a decis să se mute în Anglia, unde a lucrat la un local din Kent. Ulterior, cunoscându-l pe părintele Cleary, a reușit să se angajeze pe postul de telefonist la Hotelul President din Russell Square.

Singură, într-o lume străină, Helen încerca să facă față tuturor obstacolelor, mereu cu gândul la bebelușul care îi creștea în pântece.

Citește și PILDA FRIZERULUI | UN VÂNZĂTOR DE FLORI A MERS LA FRIZERIE. DUPĂ CE A TERMINAT, FRIZERUL I-A SPUS: „NU VOI LUA BANI DE LA TINE, PENTRU CĂ..”

În cele din urmă, mama ei a aflat că devenise bunică. Ce s-a întâmplat cu fetița ei, Christine

În toamna anului 1966, mai cu seamă pe 25 noiembrie, Helen a adus pe lume o fetiță. Christine s-a născut la Royal Free Hospital din Hampstead. Iar, după ce micuța a văzut lumina zilei, Helen a plecat la părinți pentru a-i vizita, însă fără să fie acompaniată de cea mică. Christine a rămas, atunci, pe 3 decembrie, în grija măicuțelor de la St. Patrick’s Guild, dar și cu gândul, ulterior, de a o da spre adopție. Totuși, s-a răzgândit. Lăsase 27,61 de dolari și un bilețel prin care informa că dorește să își păstreze fiica.

Când a ajuns la casa părintească, Helen a decis să îi povestească mamei sale ce s-a întâmplat. Helen, alături de mama ei, Joan, au plecat, după o săptămână, către Dublin. Primise actele de adopție, dar a refuzat să le semneze. A lăsat-o pe micuță în grija măicuțelor și s-a întors la Londra, pentru a mai câștiga bani și pentru a găsi un loc unde să se mute alături de fiica ei.

Abia după șase săptămâni, Helen reușise să o aducă pe Christine alături de ea, la Londra. Apoi, s-a căsătorit cu un coleg de muncă, alături de care a mai avut o altă fată și încă doi băieți. Povestea, însă, nu se termină aici.

Vezi și O FEMEIE A AFLAT CĂ ÎNTREAGA EI VIAȚĂ A FOST O MINCIUNĂ. A FOST RĂPITĂ DE LA PĂRINȚII BIOLOGICI ȘI DATĂ SPRE ADOPȚIE

Șocul trăit în 2018: identitatea mamei vs identitatea fiicei

Helen a fost căsătorită cu un bărbat, însă relația nu a durat foarte mult și s-au separat. Ulterior, și-a refăcut viața amoroasă și s-a căsătorit, din nou. Alături de partenerul ei, s-au mutat în Irlanda, iar până în anul 2018 au avut o viață extrem de liniștită. Vestea neașteptată pe care o primise ea și Christine le-a tulburat liniștea familiei. La vremea aceea, Christine avea 51 de ani și până în acel moment nu se întrebase niciodată dacă identitatea pe care o avea era, de fapt, cea reală. În Irlanda pornise un scandal legat de adopțiile ilegale, iar, atunci, au început să curgă întrebările. Christine și mama ei au mers să își facă un test ADN, „din glumă”. Totuși, „gluma” a luat o întorsătură neașteptată.

În urma rezultatelor testului ADN, Helen nu era 99% mama lui Christine. S-au gândit că măicuțele care ar fi crescut-o pe fiica femeii i-ar fi dat, de fapt, un alt copil. Totuși, își amintește faptul că atunci când mersese să o ia pe fiica ei de la mănăstire, anumite trăsături păreau schimbate. Helen era brunetă, iar fetița care i-a fost dată, atunci, avea părul blond. Totuși, nu se cunoaște dacă a fost o greșeală sau intenționat.

„Mi-au spus că toți bebelușii se nasc cu părul negru. Și eu le-am crezut. Nu m-am gândit niciodată la asta. Pe atunci credeai ce tot ce îți spuneau preoții și călugărițele”, a declarat ea, arată divahair.ro.

La vremea aceea, Christine locuia în nordul Londrei, în Hertfordshire, alături de soțul ei. Aceasta lucra pe poziția de secretară la o agenție imobiliară.

Se crede că fiica biologică a lui Helen a fost dusă la spital în aceeași zi în care a fost internată și Christine. Ulterior, a fost adoptată de o familie din Dublin.

Sursă foto: Captură video Youtube

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
5 zodii protejate de Divinitate în următorii 5 ani! Le merge excelent pe toate planurile!
5 zodii protejate de Divinitate în următorii 5 ani! Le merge excelent pe toate planurile!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal Real Madrid!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
Ce i-au făcut la azil Mioarei Roman înainte să moară: „La ora 01 noaptea! A plecat liniștită”
Ce i-au făcut la azil Mioarei Roman înainte să moară: „La ora 01 noaptea! A...
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de...
Metoda ingenioasă prin care un bărbat a reușit să câștige aproape 2 milioane de dolari. Când a aflat totul, soția a divorțat imediat
Metoda ingenioasă prin care un bărbat a reușit să câștige aproape 2 milioane de dolari....
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că în ultima vreme cam moţăi...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Ofertă la Auchan: Smart TV cu Android la un preț excelent
Ofertă la Auchan: Smart TV cu Android la un preț excelent
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
Petre Roman se întoarce în țară, după decesul fostei soții! Reacția neașteptată a fostului premier la aflarea veștii: ”Sunt în avion. Vă rog”
Petre Roman se întoarce în țară, după decesul fostei soții! Reacția neașteptată a fostului premier...
„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun”. Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman. Oana Roman a oferit ultimele detalii în legătură cu decesul mamei sale
„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun”. Când și unde va fi...
Care a fost dorința Mioarei Roman pentru înmormântare? Oana Roman a planificat totul în detaliu
Care a fost dorința Mioarei Roman pentru înmormântare? Oana Roman a planificat totul în detaliu
„Sunt în avion, mă întorc spre țară.” Petre Roman, primele declarații după ce fosta lui soție s-a stins din viață! Mioara Roman a decedat în centrul de bătrâni din Snagov
„Sunt în avion, mă întorc spre țară.” Petre Roman, primele declarații după ce fosta lui...
E gravidă! Familia Ancăi Țurcașiu se mărește. Actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului
E gravidă! Familia Ancăi Țurcașiu se mărește. Actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a...
Vestea momentului! Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut...”
Vestea momentului! Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut...”
UNGARIA a blocat toată Europa! Decizia DE NECONCEPUT luată la Budapesta
UNGARIA a blocat toată Europa! Decizia DE NECONCEPUT luată la Budapesta
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce NU ar trebui să dezvălui NICIODATĂ unui program de inteligență artificială (AI)
Ce NU ar trebui să dezvălui NICIODATĂ unui program de inteligență artificială (AI)
Credincioşii îndemnaţi să ţină trei zile de post săptămâna viitoare pentru ca IPS Teodosie să ajungă mitropolit
Credincioşii îndemnaţi să ţină trei zile de post săptămâna viitoare pentru ca IPS Teodosie să...
Asta înseamnă RĂZBOI MONDIAL! Anunțul teribil a fost făcut CHIAR ACUM: Trebuie să fim foarte clari
Asta înseamnă RĂZBOI MONDIAL! Anunțul teribil a fost făcut CHIAR ACUM: Trebuie să fim foarte...
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Bancul de sâmbătă | Ciao bella! Tuto bene?
Bancul de sâmbătă | Ciao bella! Tuto bene?
Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman! Suma uriaşă care trebuie plătită de cele două fiice ale sale: Sunt bune de plată!
Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman! Suma uriaşă care trebuie plătită de cele...
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București: „Așa e când nu ai babe”
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei,...
”Intrasem într-o criză foarte mare de cuplu” Adrian Nartea și soția sa, la un pas de despărțire
”Intrasem într-o criză foarte mare de cuplu” Adrian Nartea și soția sa, la un pas...
Cristina Șișcanu în lacrimi: „Cum puteți să fiți așa”?
Cristina Șișcanu în lacrimi: „Cum puteți să fiți așa”?