În grija cui își lasă Andreea Bănică copiii atunci când este plecată: ”Este bona perfectă!”

Autor: A.N.
Publicat: 04/12/2019 | 18:33

S-a aflat în grija cui își lasă Andreea Bănică copiii atunci când este plecată. Artista a dezvăluit că este bona perfectă pentru cei doi copii ai săi.

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț care o iubește și o sprijină necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Artista își împarte timpul între familie și concerte, iar atunci când este plecată are o bonă de nădejde!

”Eu sunt o mamă perfectă. Uitați-vă la mine. Nu sunt acasă, sunt la eveniment. Glumesc, de când am născut prima dată, m-au apucat mustrările, iar acum că sunt doi, e și mai rău. Dar am bona perfectă acasă. Dacă Lucian este cu ei acum, nu-mi fac absolut nicio grijă. Când îi las singuri, nu vrei să știi ce e la mine acasă. Nu pot să-ți arăt poze și filmări, că te crucești. Fiecare e în lumea lui: Noah dezbrăcat, Lucian în lenjerie intimă și Sofia cu bluze până la buric și pantaloni cu talie înaltă”, a declarat Andreea Bănică pentru Libertatea.

Cum a ajuns Andreea Bănică să pozeze pentru Playboy

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Ea a mărturisit că i-a fost rușine după ce a apărut în revistă și nu a mai ieșit din casă câteva zile. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ, MOMENTE DIFICILE CU CEI DOI COPII. CUM A REUȘIT VEDETA SĂ DEPĂȘEASCĂ SITUAȚA)

Invitată la Click! Live, vedeta a ofeit amănunte despre apariția în celebra revistă dedicate bărbaților. ”Inițial, n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică. (VEZI AICI: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂNICĂ NU DOARME ÎN ACELAȘI PAT CU SOȚUL EI: ”NU E UȘOR SĂ ȚII O RELAȚIE ATÂT DE MULT TIMP…”)

”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a declarat Andreea.

Din banii primiți atunci pentru pictorial, Andreea Bănică și-a luat un apartament: ”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”.

Citește și...