Inainte de Adi Cristea, a fost EL! L-am gasit pe primul „Print” din fotbalul romanesc. Vezi cum „ingramadeste” 3 femei in scara

Publicat: 20/02/2014 | 21:23

.Adi Cristea nu e singurul "Print" din fotbalul romanesc. Inainte de el, a fost Gabi Bostina, cei doi avand multe lucruri in comun. Ambii s-au nascut talent si a murit speranta, amandoi au fost mijlocasi la Steaua si au un apetit uluitor pentru femei.

Gabriel Bostina a fost unul dintre cei mai talentati mijlocasi din istoria moderna a Stelei. Culmea, juca pe aceleasi posturi ca Adrian Cristea – cel de mijlocas stanga sau mijlocas central ofensiv.

Gabi Bostina a fost dat afara in 2007 de la Steaua, la ordinul lui Gigi Becali. Motivul: era obsedat de sex
Gabi Bostina a fost dat afara in 2007 de la Steaua, la ordinul lui Gigi Becali. Motivul: era obsedat de sex

Din pacate, cariera lui la Steaua s-a terminat prematur, fiind dat afara de Gigi Becali din cauza apetitului sexual ridicat, patronul reprosandu-i in nenumarate randuri ca „executa” tot ce prinde.

Gabi Bostina, alaturi de sotia lui
Gabi Bostina, alaturi de sotia lui „tunata”, Diana

Dat afara de la Steaua in 2007, Bostina a reusit sa se cuminteasca, casatorindu-se cu Diana, o tanara frumoasa care a aparut in videoclipul „Dragoste de inchiriat” al trupei Akcent, si, la fel ca si Bianca Dragusanu – fosta logodnica a celuilalt „Print”, Adi Cristea – este roscata si e „tunata” din cap pana-n picioare.

Dupa o noapte intr-un club de fite, Bostina a ingramadit 3 femei in scara de bloc. Una este sotia lui, Diana
Dupa o noapte intr-un club de fite, Bostina a ingramadit 3 femei in scara de bloc. Una este sotia lui, Diana

Desi sunt parintii lui copil – un baietel, pe nume Matias – cei doi formeaza un cuplu modern. Intr-una din noptile trecute, Gabi si Diana Bostina au fost intr-un club de noapte din Capitala. La intoarcerea acasa, surpriza! Fostul mijlocas al Stelei a fost fotografiat de paparazzii CANCAN.RO intrand in blocul in care locuieste insotit nu de una, nu de doua, ci de trei femei: sotia lui si inca doua tinere petrecarate.

Gigi Becali i-a impus „1/2 pasarica”!

In 2007, Gabriel Bostina s-a aflat in centrul uneia dintre cele mai mari perle ale lui Gigi Becali. Suparat ca mijlocasul Stelei nu se ridica la nivelul talentului si al potentialului sau, patronul ros-albastrilor l-a mustruluit in public.
______

CITITI SI:

Gabi Bostina s-a lasat si de fotbal, si de bere!

Dinamovistii se relaxeaza la terasa lui Gabi Bostina in asteptarea meciului cu CS Turnu Severin
______

La pasarica n-ai voie decat jumatate, adica 1/2 pasarica. Nu mai mult, ca dupa aia ti se inmoaie genunchii si se vede imediat pe terenul de joc. Iar daca esti undeva, vezi o fata frumoasa si ti se deschide apetitul, inchide si tu ochii, intoarce capul, abtine-te!„, i-a spus Gigi Becali lui Bostina.

J.D
 

Citește și...