Panică la mallul din Alba Iulia. Pompierii au intervenit de urgență: ”Se procedează în continuare pentru…”

Publicat: 28/05/2020 | 12:04
Panică la mallul din Alba Iulia. Pompierii au intervenit de urgență: ”Se procedează în continuare pentru…”

S-a produs panică la mallul din Alba Iulia, iar pompierii au intervenit de urgență pentru a aduce situația sub control. Din primele informații obținute de la fața locului, a fost vorba despre o degajare de fum.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice PSI – degajare și desfumare, în incinta Alba Mall, la interiorul unui magazin.

Degajare de fum la mallul din Alba

Degajarea de fum s-a produs – așa cum reiese din primele cercetări desfășurate de pompieri – din cauza unei defecțiuni produse la un pat de cabluri cu defecțiuni. Dar nu sunt alte probleme, iar pompierii asigură toate măsurile PSI. ”Nu sunt alte probleme, se procedeaza in continuare pentru desfumare si asigurare masuri PSI”, au comunicat reprezentanții ISU Alba. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU NIMICITOR ÎNTR-UN ZGÂRIE-NORI DIN EMIRATELE ARABE UNITE! SUNT MAI MULTE VICTIME, IAR POMPIERII SE LUPTĂ CU FLĂCĂRILE INFERNALE)

Alarmă de incendiu la Sun Plaza București

La începutul acestui an, s-a cerut evacuarea urgentă a clienților care se aflau, la acea oră, în centrul comercial. Numai că, la scurt timp, s-a aflat adevărul. A fost doar o alarmă falsă, fiindcă o persoană ar fi activat alarma din greșeală și totul se putea trasnforma într-un adevărat haos.

Reprezentanții ISU aveau însă să precizeze că nu a fost necesară intervenția echipelor de urgență la fața locului: personalul centrului comercial descoperise că alarma de incendiu fusese declanșată din greșeală la unul dintre magazine.

Trebuie precizat și că  -în luna noiembrie a anului trecut  -mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat din cauza unui incendiu puternic care a izbucnit în parcarea subterană a centrului comercial. Atunci, patru persoane s-au intoxicat cu fum, una a suferit un atac de panică, iar o alta s-a plâns de dureri toracice. (VEZI ȘI AICI: INCENDIU URIAȘ ÎN BUCUREȘTI! IMAGINI CUTREMURĂTOARE REALIZATE ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE)