Incendiu puternic într-un bloc din Capitală! 50 de persoane au fost evacuate

Publicat: 30/11/2017 | 08:27

Un incendiu puternic a cuprins, joi dimineaţă, un apartament al unui bloc de pe bulevardul Râmnicu Sãrat din Capitală. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 fiind copii, informează ISU Bucureşti. Trei oameni au fost transportaţi la spital. O fetiţă de aproape patru ani s-a numărat printre persoanele care au tranportate la spital în urma incendiului.

UPDATE: Un alt incendiu a avut loc în această dimineaţă pe bulevardul Magheru. Mai multe persoane au fost evacuate.În blocul respectiv a fost renumitul magazin Eva, construit pe spaţiul fostului muzeu. Au fost evacuaţi 11 locatari de etajele 7, 8 si 9. 

LIVE | Incendiu puternic într-un bloc din Capitală! 50 de persoane au fost evacuate —>

Posted by Cancan.ro on Thursday, 30 November 2017

 

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, joi dimineaţă, în jurul orei 02:30, un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Râmnicu Sãrat. Pentru că erau degajãri mari de fum care au inundat casa scãrii şi care puteau cuprinde şi apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite echipe de cãutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse. 

Dupã aproximativ o orã din momentul anunţãrii incendiului, toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat. Intervenţia s-a încheiat la 03:40, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.