Incendiu puternic la un bloc din Filiași. O persoană a murit, iar alte 20 au fost evacuate de urgență

Publicat: 07/12/2018 | 08:55

Incendiu puternic la un bloc din Filiași. O persoană a murit, iar alte trei au ajuns la spital intoxicate cu fum în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-un bloc din Filiaşi, județul Dolj. 20 de persoane, între care cinci copii, au fost evacuate. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Potrivit ISU Dolj, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de patru etaje din oraşul Filiaşi. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

20 de persoane, între care cinci copii, au fost evacuate. Un bărbat din apartamentul afectat de incendiu a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital, intoxicate cu fum. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui reșou improvizat pe care proprietarul apartamentului îl folosea atât pentru gătit, cât și pentru încălzit locuința. Curentul electric și gazele au fost oprite. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: 17 PERSOANE, ÎNTRE CARE CINCI COPII, EVACUATE DUPĂ UN INCENDIU ÎNTR-O GARSONIERĂ DIN CONSTANȚA

Incendiu puternic într-un bloc din Filiași
Citește și...