Începe Fashiontv Summer Festival, cel mai important festival de pe litoralul românesc dedicat modei și frumuseții!

Publicat: 12/06/2018 | 15:10

Fashiontv Summer Festival, cel mai important festival de pe litoralul românesc dedicat modei și frumuseții, va avea loc în perioada 15 iulie – 20 august. El va include evenimentele Romanian Fashion Week,💎 International Fashion Week și concursul internațional de frumusețe Miss Black Sea.

Festivalul debutează în weekendul 23-24 iunie cu o prezentare de modă marca Cătălin Botezatu, dar și cu o prezentare de modă a Clarei Rotescu.  Vrei să iei parte la cele mai importante concursuri de frumusețe și la prezentări de modă pentru cei mai mari designeri români și internaționali din cadrul Fashiontv Summer Festival? Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Vino la casting și fă-te remarcată!

Tinerele modele sau aspirante la meseria de model pot lua parte asadar la Fashiontv Spring Festival participând la castingul de miercuri 20 iunie orele 18.00 – 20.00 la Hotel Continental – Calea Victoriei 56, București (zona Universitate).

Mai multe informații la telefon printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/fashiontv.com.ro/ sau pe email la press@fashiontv.com.ro.

Citește și...