Incident de Ziua Marinei! Un militar american a leșinat în apropiere de președinte

Autor: A.N.
Publicat: 15/08/2019 | 19:19

În spațiul public au apărut imagini cu momentul în care militarul american a leșinat, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanța. În imagini se vede că președintele Klaus Iohannis își continuă discursul la pupitru, în timp ce soldații încearcă să îi acorde prim ajutor militarului.

Pe imagini se observă că militarul american își pierde cunoștința și cade pe spate, fiind prins de către alți soldați. Cum nu își revine, unul dintre colegi fuge prin spatele președintelui după targă. În acest timp, șeful statului își continuă discursul.

După încheierea alocuțiunii șefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leșinat. Rămâne neclar dacă președintele a observat sau nu incidentul. Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă și dus la spitalul militar din Constanța.

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”.

Citește și...