Incredibil! A rămas virgină până la 51 de ani: ”Mă simţeam folosită şi neiubită…”

Publicat: 23/05/2019 | 23:07
Incredibil! A rămas virgină până la 51 de ani: ”Mă simţeam folosită şi neiubită…”

Incredibil, dar adevărat! O femeie a rămas virgină până la 51 de ani, în ciuda faptului că a fost căsătorită de două ori. 

Maria Louise Warne a fost căsătorită de două ori. Primul soț al femeii era un bărbat pe care aceasta îl considera foarte galant, mai ales când a aflat că unul dintre principiile sale este acela de a nu întreține relații intime decât după căsătorie. După ce au spus însă ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile, cei doi tot nu au întreținut relații intime deoarece bărbatul spunea că oamenii fac acest lucru doar pentru a procrea.

După cinci ani, femeia a divorțat și a început o relație cu un bărbat cu 22 de ani mai în vârstă decât ea.  Acesta însă s-a îmbolnăvit, iat Maria Louise s-a transformat într-o asistentă medicală pentru el. Nici între cei doi nu s-a întâmplat absolut nimic. Abia la 51 de ani, femeia a făcut amor pentru prima oară. Partenerului ei nu i-a venit să creadă că Maria Louise era virgină la acea vârstă însă într-un final a înțeles-o pe femeie și a ajutat-o să-și exploreze sexualitatea.

„Mi-am întâlnit al doilea soţ, Carol, în 1982. Avea 47 de ani, mai în vârstă cu 22 de ani decât mine, căsătorit şi tatăl a două fete. Eu aveam 25 şi credeam că lucrurile vor fi foarte picante pentru noi ca proaspăt căsătoriţi, însă realitatea era alta. Nimic nu era reciproc.

Mă simţeam folosită şi neiubită. Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Chiar mai rău, în public se prefăcea că nu putem sta departe unul de celălalt. Eram o soţie sexy. Prietenii lui obişnuiau să glumească”, a dezvăluit femeia.

Citește și...