Incredibil ce au găsit medicii în corpul unui ieșean în vârstă de 100 de ani!

Publicat: 12/07/2019 | 21:52
Incredibil ce au găsit medicii în corpul unui ieșean în vârstă de 100 de ani!

Un bărbat din Iași, care a atins vârsta de 100 de ani, i-a șocat pe medici atunci când au văzut că inima lui are o poziție… ciudată! 

Autoritățile locale ieșene au dorit să îi facă o surpriză frumoasă bărbatului care a împlinit vârsta de 100 de ani. El a primit un tort aniversar, o diplomă, dar și o sticlă de șampanie.

Noi stiam ca avem in comunitate localnici cu varste inaintate si ne bucuram ca am putut sa fim alaturi de domnul Moraru in acest moment important din viata sa. Am aflat mai multe despre viata traita de cel mai batran localnic din comuna noastra”, a declarat Constantin Zamisnicu, primarul comunei Probota, informează bzi.ro.

Bărbatul în vârstă de 100 de ani, Petru Moraru, a luptat pe front, iar soția lui a decedat la vârsta de 87 de ani. Bărbatul are 20 de nepoți și 13 strănepoți. Bărbatul nu a știut că suferă de o afecțiune genetică rară, iar inima lui este, de fapt, în partea dreaptă, și nu în stânga. Fiind cu oile, într-o zi s-a înțepat cu un cuțit în partea stângă a pieptului și a crezut că va muri. Numai că, ajuns la doctor, a aflat că inima sa este situată în partea dreaptă. Acest lucru se numește ”situs inversus totalis”.