Incredibil. Ce făcea David Beckham în timp ce conducea mașina personală

Publicat: 09/05/2019 | 21:45

Se întâmplă și la ”case mai mari”, așa cum se spune, dovada că nimeni nu este ferit de anumite… tentații. Iar atunci când este vorba despre comportamentul la volan, lucrurile sunt cu atât mai grave, indiferent de numele și faima celui implicat. Celebrul David Beckham a rămas pentru şase luni fără permisul de conducere după ce a fost filmat folosind telefonul mobil în timp ce conducea, potrivit BBC.

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, în vârstă de 44 de ani, şi-a recunoscut vina în acest incident. Totul s-a petrecut în noiembrie anul trecut. David Beckham a fost filmat în trafic de către un martor în timp ce folosea telefonul mobil la volan.

David Beckham a rămas, de asemenea, fără şase puncte pe permisul de conducere şi a primit o amendă de 750 de lire sterline.

David Beckham nu s-a sfiit să mestece gumă în biserică, la nunta regală

Victoria și David Beckham și-au făcut apariția la Capela St George, în Windsor, pentru a asista la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Chiar înainte de începerea cununiei religioase, telespectatorii din toată lumea, dar și ceilalți invitați la nuntă au fost uimiți, dar și amuzați, de modul în care David Beckham a ignorat eticheta și a mestecat gumă chiar în biserică. Cei care au urmărit la televizor ceremonia au distribuit pe Twitter clipul în care fotbalistul face acest gest. Unii l-au criticat, alții spun că David a arătat doar că nu-i place să se supună regulilor stricte.

Citește și...