INCREDIBIL! Cum arată mega frigiderul lui Kim Kardashian în carantină! Vedeta de la Hollywood și-a creat un magazin alimentar în propria casă. VIDEO

Autor: L.N.
Publicat: 30/03/2020 | 20:34

Celebra Kim Kardashian West și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare! Vedeta de la Hollywood le-a arătat tuturor frigiderul din casa ei, iar imaginile sunt incredibile! Milionara de peste ocean deține un adevărat magazin alimentar în propria locuință.

Kim Kardashian West a făcut un” tur al frigiderului” în locuința sa din Los Angeles.  Proprietara unui adevărat imperiu și-a prezentat proviziile din timpul carantinei. Într-una dintre camere, Kim păstrează laptele proaspăt al celor patru copii ai săi, băuturile răcoritoare proaspete și  cereale pe care aceasta le consumă zilnic. În cea de-a doua cameră, vedeta adăpostește un întreg magazin alimentar. Pe câteva rafturi se întind zeci de fructe proaspete, care, de altfel, sunt produse fresh și organice, crescute pe una dintre proprietățile familiei, iar pe celelalte rafturi sunt puse sosurile, borcane cu mâncare, mezeluri și lactate.

Întreaga bucătărie a celebrei  Kim Kardashian  este de dimensiunea unui apartament.

Averea lui Kim Kardashian West

Forbes estimează că averea lui Kim se situează undeva în jurul la 350 de milioane de dolari. În 2018, aceasta s-a aflat pe locul 54 pe lista celor mai bogate femei din America, femei care au facut averea pe cont propriu, nu au mostenit-o. Cei 350 de milioane de dolari vin din încasarile reality show-ului, contractelor de imagine și, în mod special, din profitul companiei de cosmetice, KKW Beauty, situat undeva la 100 de milioane de dolari.

Kim Kardashian West este o vedetă americană, născută pe 21 octombrie 1980. Kim Kardashian a ajuns în atenția publicului drept prietenă și stilistă a lui Paris Hilton.

Mai târziu, ea a devenit celebră în urma unui reality show televizat care a debutat în 2007, ”Keeping up with the Kardashians”, iar succesul show-ului a adus și pe micul ecran de peste Ocean și alte show-uri în care au fost incluse surorile ei.

Viața personală a lui Kim Kardashian și a surorilor ei a devenit unul de mare interes printre americani și nu numai, iar vedeta s-a îmbogățit, practic, peste noapte.

Kim Kardashian s-a căsătorit în 2014 cu rapperul american Kanye West, iar cei doi au împreună doi copii, North , o fetiță de 4 ani, și Saint, un băiețel de un an. Între timp, ei urmează să devină părinți pentru a treia oară, printr-o mamă surogat.

Citește și...