Incredibil! Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiești pe iubitul ei

Publicat: 16/09/2020 | 21:17
Incredibil! Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiești pe iubitul ei

O femeie din Ploiești a fost la un pas de tragedie! Asta după ce iubita fiului ei s-a răzbunat pe tânăr într-un mod inedit.

După o ceartă de zile mari cu iubitul său, o tânără din Ploiești a fugit cu cheile autoturismului, inclusiv cele de rezervă. Din păcate, mama bărbatului se afla în mașină. Femeia a rămas blocată în autoturismul, care era parcat la soare, în miezul zilei.

După aproximativ o oră în care femeia a îndurat temperaturi greu de suportat, jandarmii au fost nevoiți să spargă geamul mașinii pentru a o salva. Incidentul neplăcut pe pagina de Facebook a Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.

O femeie, rămasă blocată într-o mașină parcată în soare timp de o oră a fost salvată de către jandarmi, ajutați de un pompier privat‼️ Colegul nostru Patrick. D, având cursuri de prim ajutor la activ, și-a pus în practică cunoștințele în domeniu pentru a stabiliza starea persoanei. În urma unor neînțelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat.

Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă. Doamna din imagine a rămas încuiată în mașina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră… Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, au observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă.

În interiorul mașinii era o femeie, foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reținut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăși chiar și 60 de grade Celsius. Persoana simțind căldura profundă din habitaclu atâta timp și lipsa de oxigen, a început să se panicheze, motiv pentru care, cu acordul proprietarului a fost spart geamul din dreapta-spate a mașinii.

Patrick întotdeauna umblă la el cu o trusă de prim ajutor, astfel că imediat i-a acordat persoanei primul ajutor, iar folosind un pulsoximetru a observat cum valorile pulsului și a presiunii sângelui își revin la normal, efortul ajutorului acordat de jandarmi dând astfel roade.

Din fericire, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale. Bravo Patrick!”, scrie pe pagina Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.