Incredibil! Doua tinere care recrutau femei pentru teroristii islamisti au fost prinse de politistii romani

Publicat: 12/01/2015 | 08:25
Incredibil! Doua tinere care recrutau femei pentru teroristii islamisti au fost prinse de politistii romani

Doua tinere de 16 si 17 ani au fost arestate dupa ce au recrutat mai multe femei, printre care s-ar afla si romance, pentru teroristii islamici. Ele aveau misiunea de a gasi femei care ulterior urmau sa devina sotiile teroristilor.

Cele doua au fost arestate la Salzburg, dupa ce au incercat sa ajunga in Siria pentru a se alatura gruparii Statul Islamic, fiind intoarse din drum de politistii romani. Potrivit rtv.net, adolescentele se ocupau cu recrutarea tinerelor care voiau sa devina sotiile luptatorilor islamisti.
Parisul s-a confruntat saptamana trecuta cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti. In jurul orei 11.20, doi barbati imbracati in negru, cu cagule si inarmati cu arme Kalasnikov intra in cladirea in care se afla redactia, deschid focul asupra receptionerului de la intrare si merg la etajul al doilea.

macel franta

„Cei doi barbati deschid apoi focul si lichideaza cu sange rece persoanele reunite la sedinta de redactie, precum si politistul care asigura protectia caricaturistului Charb, care nu a avut timp sa riposteze”, declara o sursa din cadrul politiei. (B.V.)