Informaţia obţinută de reporterii DAS aruncă în aer serviciile secrete!
Informaţia obţinută de reporterii DAS aruncă în aer serviciile secrete!

O adevărată informaţie-bombă a ajuns în posesia Departamentului de Anchete Speciale (DAS) al CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA - şeful unui serviciu secret românesc a fost înregistrat spunând nişte chestiuni de o gravitate excepţională. Înregistrarea a fost realizată pe data de 13 ianuarie 2015, se aude clar, iar cei care cunosc personajele recunosc uşor vocile de pe bandă.

Deocamdată nu facem publice identităţile celor prezenţi la discuţia secretă, fiind nevoie de verificări suplimentare, chestiunea fiind - repetăm - de o gravitate excepţională.

Şeful serviciului secret la min. 17:24 : “În maximum trei luni, @#$ va fi arestat şi...“

Înregistrarea-bombă redă o conversaţie între două persoane cunoscute, una dintre ele fiind şeful serviciului de informaţii. Discuţia, de domeniul ştiinţifico-fantasticului redă tabloul societăţii româneşti a ultimilor ani, exact aşa cum este ilustrată seară de seară la televiziunile de ştiri: servicii secrete, aranjamente politice în sediile serviciilor de informaţii, arestări, lupta pentru putere dintre Statul legitim şi cel paralel.

Momentul maxim este la minutul 17:24 când şeful serviciului secret spune: ”În maximum trei luni, @#$ (NOTA RED. - nu divulgăm momentan identitatea celui vizat) va fi arestat şi drumul va fi liber!”

ÎNTR-ADEVĂR, LA O PRIMĂ VERIFICARE, LUCRURILE SE CONFIRMĂ 100%! REVENIM CU DETALII!

Citeste despre:serviciu secret, sef serviciu secret, interceptare, dosar celebru, arestare, discutie privata


Share On Facebook