Însărcinată cu primul copil al lui Smiley, Gina Pistol a dat iama în dulciuri! Prezentatoarea a comandat online tot ce a poftit: “Gustul este același”

Publicat: 06/09/2020 | 13:36

Însărcinată cu primul copil al lui Smiley, Gina Pistol a dat iama în dulciuri și a împărtășit tuturor la ce a poftit. Mai mult, prezentatoarea nu și-a dorit să aștepte prea mult ca să savureze deserturile dorite, astfel că a plasat o comandă online la un restaurant cu rețete tradiționale și nu numai. Fiind weekend, produsele vedetei au ajuns repede la ușa vilei în care locuiește cu iubitul său.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, veste importantă despre bebelușul lor care va veni pe lume peste câteva luni! Ce le-au dezvăluit apropiaților

Însărcinată cu primul copil al lui Smiley, Gina Pistol a dat iama în dulciuri

Gina Pistol a urcat pe Instagram Stories două filmări în care le-a mărturisit celor care o urmăresc că și-a cumpărat gogoși și clătite, preparate după rețete vechi și pe care și-a dorit să le mănânce cât mai repede – după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, ea deja mușcase dintr-o gogoașă când a făcut înregistrarea.

“Mie, gogoșile astea îmi aduc aminte de mamaie. Bine, nu le făcea așa, în forma asta, dar gustul este același”, a spus moderatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” de la Antena 1.

După ce și-a împlinit dorința pentru ceva dulce, iubita lui Smiley s-a apucat de gătit, însă nu le-a dezvăluit apropiaților și fanilor ce mâncare a pregătit.

“Și mi-am comandat niște ardei, roșii de grădină, acolo am clătite și, aici, am un pui de țară. Abia aștept să gătesc! Da, foarte bun!”, a mai afirmat vedeta într-un video postat pe Instagram Stories.

Nu rata: Gina Pistol risipește îndoielile în privința sarcinii. “Va face totul public când…”

Gina Pistol va naște în 2021

Gina Pistol și Smiley, pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria, au relație de mai bine de trei ani. Ei vor deveni părinți pentru prima dată în primăvara lui 2021.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului luna trecută pentru publicația Ciao.ro.

Descoperă și: Gina Pistol, apel emoționant pe Instagram Stories: “Arată că îți pasă! Ajută…” + imaginea cu câinele bolnav îți sfâșie inima