Insula iubirii – sezonul 5, episodul 13. Informații BOMBĂ de la Purimuntra. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată

Publicat: 15/07/2019 | 08:28

Episodul de săptămâna trecută a adus adus momente de neuitat pentru concurenți, dar și tensiune pentru alții, care au aflat adevăruri dureroase. În episodul 13 din această seară însă, se schimbă radical situația dintre cei de pe insulă, dar și câteva dintre destinele acestora. 

Pentru fetele de la Minitel, noaptea cu numărul șapte la Insula Iubirii a fost una în care petrecerea a arătat adevăratele fețe și interese. Denisa s-a folosit de toate armele pentru a-l cuceri pe Andi. Și nu se lasă cu una, cu două. Denisa este o femeie care știe ce vrea și nici măcar sărutul dintre Andi și „prietena” sa Geanina, pe care o să îl vedeți în această seară, nu a putut să îi schimbe planurile.

Vești neplăcute pentru masculii de pe insulă

În episodul trecut a venit și prima alarmă aducătoare de vești pentru Purimuntra. Băieții au primit un filmuleț care sintetizează cele mai importante întâmplări ale ultimelor zile de pe insula fetelor și care rezumă una dintre cele mai aprige lupte la care cei prezenți la Minitel au asistat vreodată.

Dezamăgit de Geanina, Costas nu a mai stat pe gânduri și și-a tăiat brățara, hotărât să se concentreze pe relația pe care a început-o cu Nicoleta. Și fără să își dea seama Costas a trimis-o pe femeia căreia îi declara iubire veșnică direct in brațele ispitei. Andi și Geanina și-au oficializat și ei relația, amandoi au declarat faptul că sunt un cuplu și se comportă ca atare… În episodul cu numărul 13 imaginile cu cei doi sunt incediare. Cei doi îndrăgostiți își vor petrecere noaptea împreună, iar Geanina va avea parte de o noapte… magică.

Nici Eusebiu nu a avut parte de vești prea bune. Bărbatul a petrecut 3 ore la testimonial, timp în care a descris o altă față a Teodorei. În urma imaginilor pe care le-a primit cu femeia de la Minitel, Eusebiu s-a declarat victima acesteia. Bărbatul a lansat o acuzație gravă la adresa ei și anume motivul pentru care, crede el, cã aceasta a participat de fapt la emisiune.

“Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”. De asemenea, acesta a susținut că este o femeie preocupată de aspectele materiale: “Îi place lumea cu bani. Are nevoie de susținere financiară, eu nu îi ofeream o viață de lux”, a spus aceasta.

La rândul ei, și Teodora i-a trimis lui Eusebiu un mesaj.

“Să te distrezi, să faci ceea ce simți pe acea insulă pentru că îți poate oferi multe răspunsuri. Mie deja mi le-a oferit. Îți doresc multă iubire și înțelepciune în viață”.

Mesajul a fost înțeles de toți cei de la Purimuntra, mai puțin de Eusebiu, care vrea să audă clar din gura Teodorei că are o relație cu Mircea și că își dorește să pună punct relației cu el. Iar acest lucru se pare că se va întâmpla curând. Mai ales după surpriza pe care Mircea i-a pregătit-o Teodorei în această seară. Lucrurile sunt mult mai clare între cei doi, iar de aici până la o posibilă relație mai este doar un singur pas.

Citește și...