Intalnire de gradul 0! La sase luni dupa ce a sustinut ca a fost batut de Nutu Camataru, Ogica a dat nas in nas cu acesta!

Publicat: 13/02/2013 | 23:00

La sase luni dupa ce a sustinut ca a fost batut in toaleta unui restaurant de Ion Balint, zis Nutu Camataru, Stelian Ogica s-a intalnit cu acesta intr-un local din Bucuresti.

Stelian Ogica spune ca de aceasta data nu s-a mai luat nimeni de el
Stelian Ogica spune ca de aceasta data nu s-a mai luat nimeni de el

Ogica a declarat pentru CANCAN.ro ca se afla intr-un local din Drumul Taberei, acolo unde si-a facut aparitia si Nutu Camataru. “Era cu mai multe persoane, avea o masa rezervata langa a mea. Nu cred ca i-a cazut prea bine lui Nutu cand m-a vazut, mai ales ca eu eram inconjurat de bodyguarzii localului, patronul fiind un bun prieten de-al meu”, spune “Spaima Loteriei”.
Potrivit lui Ogica, de aceasta data Ion Balint nu a mai sarit sa il bata. “Nutu Camataru a fost linistit acum, spre deosebire de vara trecuta, atunci cand m-a prins in toaleta si m-a luat la bataie. Ne-am ignorat toata seara, eu stiu ca m-am distrat de minune, nu stiu cum s-a simtit el. De cate ori ma ridicam de la masa eram insotit de bodyguarzi, asa ca nu a indraznit nimeni sa se ia de mine”, a mai sustinut Stelian Ogica.

Nutu a negat incidentul

Nutu Camataru
Nutu Camataru

Stelian Ogica declara in vara anului trecut ca a fost rupt in bataie de Nuţu Camataru si de bodyguarzii acestuia. El afirma ca se afla la o nunta intr-un local din cartierul Militari din Bucuresti si ca a fost „calcat in picioare de Ion Balint si de oamenii acestuia. Nutu a negat insa ca l-ar fi lovit pe Ogica. “Un astfel de incident nu a avut loc”, declara atunci Ion Balint, care spunea ca barbatul poreclit Spaima Loteriei a fost dat afara de bodyguarzii de la nunta pentru ca se imbatase si începuse sa se ia de femei.
Bogdan Galca

 

Citește și...