Întâmplare șocantă la Vaslui. Trei tineri au fost înjunghiați pe stradă, sub privirile trecătorilor

Publicat: 18/04/2019 | 08:31
Întâmplare șocantă la Vaslui. Trei tineri au fost înjunghiați pe stradă, sub privirile trecătorilor

Întâmplare șocantă la Vaslui. Totul s-a petrecut pe strada Traian, în jurul orei 19.00. Cei trei liceeni – 15, 16 și 17 ani, din Văleni și Solești – au avut o altercație cu un alt tănăr, din Ferești, în vârstă de 17 ani. Se cunoșteau de mai multă vreme, însă erau rivali. De aici și până la scandal nu a fost decât un pas. 

S-au luat la bătaie, s-au înjurat, apoi au pornit pe drumuri separate. Cei trei au mers împreună spre piața Traian, iar cel de-al patrulea adolescent s-a îndreptat către Crucea Gării. Numai că acesta din urmă s-a întors după cei trei tineri, a scos un cuțit și – sub privirile îngrozite ale trecătorilor –  a început să-i lovească pe cei trei.

“Am ajuns la 19.15-19.20, cred, odatã cu ambulantele. Bãietii, cei trei, erau plini de sânge peste tot. Erau foarte speriati, niciunul nu plângea, cred cã nu realizaserã ce li s-a întâmplat, stãteau pe o bordurã de beton”, a declarat, pentru vremeanoua.ro, Dragos Cazacu, viceprimarul Vasluiului, martor indirect la aceste evenimente. La aproape o orã de la producerea incidentului sângeros, agresorul de la Ferești – a avut probleme cu legea și în trecut, datoritã firii sale violente – s-a predat unui echipaj de Politie. Cu o glugã în cap, agresorul s-a întors la locul faptei, mai ales cã era cãutat în tot orasul de cãtre politisti, jandarmi si politisti locali. Primarul comunei Feresti a spus cã este șocat de cele întâmplate. “Bãiatul acesta, Trofin, a avut chiar si ordine de restrictie de la instante, în scoala generalã, bãtea copii”, a mãrturisit edilul.

 

Plini de sânge, cei trei bãieti din Vãleni au țipat dupã ajutor, iar agresorul a luat-o la fugã. Zona a fost împânzită de polițiști și de ambulanțe. Un tânãr din Vãleni, Adelin Luca, este ceva mai grav, fiind lovit la cap, în spatele urechii stângi, dar si în zona ficatului, însã viata nu i-a fost pusã în pericol. Cosmin Vlase a ajuns la spitalul judetean cu o tãieturã urâtã la bratul stâng, primitã în timp ce se apãra de loviturile cutitarului, rana fiind de la umãr si pânã la cot. Denis Filibiu, lovit pe neasteptate de cãtre agresorul din Feresti, a ajuns la spital cu o loviturã de cutit în spate, în zona coloanei vertebrale.

Agresorul s-a predat

În timp ce politistii si jandarmii stãteau de vorbã si strângeau date despre cele petrecute, un tânãr cu glugã pe cap, cu un hanorac negru, a trecut de viceprimarul Cazacu, a ridicat banda întinsã de Politie si a mers la un jandarm, spunând simplu: “Eu sunt agresorul. Am venit sã mã predau”. Jandarmul care l-a preluat a spus cã, desi pãrea firav, cutitarul din Feresti era destul de bine fãcut.  Citește mai mult pe vremeanoua.ro

 

Citește și...