Internautii il iau la misto pe Iohannis. VEZI AICI ce gafa a mai facut candidatul ACL!

Publicat: 03/11/2014 | 19:56
Internautii il iau la misto pe Iohannis. VEZI AICI ce gafa a mai facut candidatul ACL!

In lipsa unui prompter sau a unei liste cu subiectele pe care sa le abordeze in fata jurnalistilor, candidatul ACL si-a amintit ca exista romani in afara granitelor doar dupa ce un reporter l-a intrebat despre votul din diaspora.

Acest lucru nu le-a ramas indiferent internautilor, dovada fiind clipul care circula pe retelele sociale – Klaus Iohannis… a uitat de diaspora! GHINION! – si prin care userii il taxeaza dur pe Iohannis pentru ultima gafa.

Iohannis

Gafa de neconceput inainte de turul II al alegerilor
Prins de jurnalisti cand a ajuns la sediul ACL, inainte de a intra pe poarta vilei din Kiseleff nr. 57, fostul sediu al USL, Iohannis a vorbit despre cat de incantat este de scorul pe care l-a obtinut in turul I al alegerilor prezidentiale.

Citeste si

ALEGERI 2014: Ce se intampla in aceste momente la sectiile de votare din strainatate

ULTIMA ORA! ALEGERI 2014:Prezenta la vot pana la ora 16.00!

A  dat sa plece, moment in care reporterii prezenti la fata locului au inceput sa strige dupa el si sa-l intrebe ce parere are despre ce s-a intamplat la sectiile de vot din strainatate. Reactia lui Iohannis din acel moment tradeaza lipsa unui interes real fata de romanii din afara granitelor si folosirea acestora in scopuri strict electorale: „A, cu diaspora. Bine ziceti… Era sa uit”.
 

Citește și...