A murit Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet român în Germania

Publicat: 23/01/2019 | 18:04

Dramă fără margini în familia Ioanei Condea, tânăra mutilată de un proxenet român în Germania. După mai bine de 4 ani de chinuri, în care și-a petrecut viața pe un pat de spital, fiind transformată într-o legumă de loviturile puternice ale călăului ei, a murit. O prietenă apropiată rudelor sale a anunțat că familia fetei are nevoie de bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Citește și: Mama Ioanei Condea, mesaj cutremurător postat în urmă cu puțin timp. Îți dau lacrimile

Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet român în Germania, a murit

Ioana Condea s-a stins pe un pat din spitalul din orașul Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută cu bestialitate şi băgată în comă de Robert Tănase, un proxenet român. Acesta și-a ieșit din minți când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii. În urma loviturilor puternice, rămânca a intrat în comă și a fost trasformată într-o legumă.

Citește și: Cine este proxenetul care a ucis-o pe Ioana Condea şi ce se întâmplă acum cu el, la 5 ani de la tragedie

Autorităţile din Germania au avut mari dificultăţi în a anunţa moarte româncei, având în vedere că tutorele legal era avocata ei, iar aceasta nu a putut fi contactată.

Citește și: Ce pedeapsă a primit proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea. S-a pronunţat verdictul după 3 ani

“Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem”, a declarat Larisa Ștefan pentru Observator.

Citește și: Mesajul extrem de emoționant primit de mama Ioanei Condea de la fiica ei de 8 martie

Vă reamintim că în urmă cu doi ani, Ioana Condea a ieşit din comă însă starea ei a fost gravă, chiar dacă medicii au anunţat atunci că fata poate comunica prin semne şi că mănâncă. Tânăra româncă a lăsat în urma ei un băiețel orfan, care și-a cunoscut mama în primii ani de viață doar din fotografii.

Citește și...