Ioana Ginghină și Alex Papadopol vor semna actele de divorț săptămâna următoare! Actorul a rupt legătura și cu fiica lui

Publicat: 13/06/2019 | 23:15
Ioana Ginghină și Alex Papadopol vor semna actele de divorț săptămâna următoare! Actorul a rupt legătura și cu fiica lui

Situația dintre Ioana Ginghină și Alex Papadopol pare să fie mai gravă decât se credea! Surse din preajma lor susțin că Alex Papadopol a ajuns să-și renege inclusiv fiica, și pun asta pe seama unei ”crize existențiale”. 

Alexandru Papadopol este decis să se rupă cu orice preț de Ioana Ginghină, iar săptămâna viitoare cei doi se vor întâlni la notar, unde vor semna divorțul, susțin surse click.ro.

Discuţiile aprinse între Ioana şi Papi au început din senin anul trecut, în timpul vacanţei de vară. Ruxi a încercat de câteva ori să îi potolească, dar nu a reuşit.

El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari”, susțin aceleași surse click.ro.

Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”

Ioana Ginghină încearcă să își păstreze energia pozitivă, chiar dacă perioada prin care trece este una foarte dificilă din punct de vedere sentimental. Dar o are alături de Ruxandra, iar ”copilul” perfect îi dă puterea de a merge mai departe și de a privi, cu încredere, către viitorul apropiat.

”Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Citește și...