Ioana Tufaru, acuzată că este o mamă denaturată: ”Răutatea lor e cruntă, gratuită şi foarte periculoasă”

Publicat: 09/06/2019 | 12:04

Ioana Tufaru este criticată pe rețelele de socializare fiindcă ar fi ”o mamă denaturată”. Totodată, unii dintre internauți au scris că este vorba despre ”părinți iresponsabili” care sunt mult prea… permisivi cu Luca, băiețelul lor. 

Ioana Tufaru a încercat să se apere, dorindu-și ca toate criticile din mediul online să înceteze. Consideră că reproșurile din mediul online sunt nejustificate, iar cei care îi adresează cuvinte jignitoare exagerează. Susține că nu este o mamă denaturată și, cu atât mai mult, una iresponsabilă.

„Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt „vaca dracului, puturoasă şi nespălată”, alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din „Scripcarul pe acoperiş”, la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată, iresponsabilă, agresivă şi că îmi cresc copilul în mizerie. Răutatea lor e cruntă, gratuită şi foarte periculoasă”, s-a plâns Ioana.

Ioana Tufaru: ”Băiețelul meu este minunat”

Ioana Tufaru recunoaște că este o mamă permisivă, însă se apără spunând că își lasă copilul să facă tot ceea ce îi place.

„Îmi las băiatul să mănânce dulciuri, să se murdărească, să se tăvălească în parc, să se joace în nisip şi să calce în băltoace, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate… Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă, este vaccinat şi răceşte foarte rar. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur”, a mai spus Ioana pentru wowbiz.ro.

Luca face tot ceea ce îi place, spune Ioana Tufaru

 

Citește și...