Ioana Tufaru dă de pământ cu Hannelore Ulrich de la “Insula iubirii”! Spune că știe adevărul

Publicat: 12/12/2018 | 11:33

Hannelore Ulrich de la “Insula iubirii“ a devenit cunoscută în urma participării la show-ul matrimonial, fiind cea mai controversată concurentă. Ioana Tufaru dă de pământ cu blonda și susține că știe tot adevărul. Vedeta și-a spus părerea sinceră despre relația lui Hannelore cu Bogdan.

Fiica Andei Călugăreanu critică comportamentul blondinei și mărturisește că mai târziu o să aibă de suferit, deși acum se bucură de faptul că o urmăresc zeci de mii de fani.

Eu am avut o perioadă în care am trăit în mocirlă şi am fost pusă în nişte situaţii jenante pe care acum le regret. Mi-am expus corpul, am renunţat la demnitate şi, repet, am făcut nişte lucruri de care acum îmi pare rău. Oamenii nu au avut nimic de învăţat din comportamentul meu de pe micile ecrane. Exact asta se întâmplă acum şi cu cuplurile astea care ajung la emisiuni şi devin extrem de populare. Uite Hannelore şi Bogdan, de exemplu…Au zeci de mii de fani, care ce au de învăţat de la ei? Fata asta ne-a arătat cum să flirtezi cu un bărbat în timp ce ai o relaţie cu altul pe care susţii că-l iubeşti. Eu asta am înţeles, de la vecinele mele de bloc, că s-ar fi întâmplat. Practic domnişoara asta de care parcă nu mai poţi să te ascunzi când deschizi un ziar online, ne arată cum să călcăm fidelitatea şi loialitatea în picioare, dar să fim totuşi iertate de „fraier”. Frumos!„, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

A pozat sexy la 16 ani

După ce s-a zvonit că Hannelore și Bogdan ar fi divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit, iată că acest fapt a fost infirmat chiar de către ei. Acest cuplu a fost poate cel mai controversat din istoria emisiunii, și asta mai ales din cauza Hannelorei, care ”s-a jucat cu focul” în preajma lui Andy, ispita care i-a dat târcoale toată emisiunea.

Deși la marea confruntare, când Bogdan a văzut imaginile cu gesturile pe care viitoarea soție le avea față de ispită, s-a decis să anuleze nunta, lucrurile au luat, se pare, altă întorsătură.

Hannelore a devenit astfel una dintre cele mai controversate apariții de la ”Insula Iubirii”, însă puțini știu că avea o dorință de afirmare încă de la vârsta de 16 ani, atunci când a trimis o poză sexy cu ea unui ziar pentru a fi promovată drept ” fata de la pagina 5”. (Vezi AICI imaginea)

Citește și...