Acasă » Știri » Ion Dichiseanu, Florin Piersic și Horațiu Mălăele, super show de Revelion, la TVR 2

Ion Dichiseanu, Florin Piersic și Horațiu Mălăele, super show de Revelion, la TVR 2

De: Cosmin Cîrstoiu 28/12/2020 | 16:59

Sunteţi gata să petrecem #IMPREUNĂ DE REVELION? La TVR 2, sărbătoarea ține o săptămână cu programe atrăgătoare, spectacole de circ, cele mai frumoase filme și ediții speciale ale emisiunilor consacrate, care vor aduce telespectatorilor bucuria de a sărbători Revelionul 2021 la ei acasă, alături de cei dragi.

În noaptea dintre ani, suntem #IMPREUNĂ DE REVELION. De la ora 20:00 ne vom întâlni cu marii actori Florin Piersic, Ion Dichiseanu și Horațiu Mălăele, alături de gazdele Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, dar și de actorii Bogdan Mălăele, Marius Rizea, Mirela Zeţa și Silviu Debu în momente umoristice de GALA TELEREVELIOANELOR. Muzica, surprizele inedite și divertismentul de calitate vor fi asigurate, de la ora 23.30, de Paul Surugiu şi deja celebrul FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!. Vom sta cu sufletul la gură alături de Bud Spencer urmărind comedia „ATENŢIE, NU NE SUPĂRAŢI!”, de la ora 2.45, iar de la ora 4:25 suntem invitați la PETRECEREA CLEJANILOR, alături de lăutari îndrăgiţi. Melodiile nemuritoare ale lui Gică Petrescu, reunite sub titlul „IA, MAI TOARNĂ UN PAHAREL!”, de la ora 5.15, vor completa dimineața primei zile a anului 2021, la TVR 2.

Pentru telespectatorii fascinaţi de arena colorată şi muzica triumfătoare din arena circului, TVR 2 a pregătit pe 29, 30 și 31 decembrie, de la ora 15.00, spectacole ale „Festivalului de circ de la Monte Carlo” și „Festivalului Mondial al Circului de Mâine”. Spectacolul „Stelele Circului din Beijing-Legenda lui Mulan” va putea fi urmărit pe 1 ianuarie, de la ora 10.40.
Ediție specială „Nu există nu se poate”, joi, 31 decembrie. Andreea Marin încheie anul cu o ediție emoționantă și optimistă alături de Virgil Ianțu, prezentatorul concursului de cultură generală „Câștigă România!”.

Filme romantice, de Artă sau pentru întreaga familie – sunt surprizele pregătite pentru zilele de sărbătoare. Printre cele mai așteptate titluri: vineri, 1 ianuarie, de la 16.30, TVR 2 ne propune o poveste emoționantă, „Rivale pe gheață”, iar sâmbătă, 2 ianuarie, de la ora 13:10 o delicioasă comedie romantică, „Dragoste fără internet”. De la ora 20.10, intrăm pe tărâmul basmelor reale, urmărind „Sissi, tânăra împărăteasă”, cu Romy Schneider.(CITEȘTE ȘI: „BUREBISTA”, FILMUL CARE L-A BĂGAT ÎN SPITAL PE ACTORUL ION DICHISEANU)

Duminică, 3 ianuarie, de la ora 13.00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba vă invită la o nouă ediție „Gala umorului”, cu momente din Arhiva de Aur a TVR  și actorii legendari ai comediei româneşti.  De la ora 15:00, Paul Surugiu Fuego ne așteaptă la „Drag de România mea”, în prima gală a anului 2021. Printre invitați va fi prezentă și una dintre cele mai bune soprane ale lumii, Elena Moșuc, de origine română, un fenomen al muzicii clasice pe întreaga planetă.(VEZI ȘI: FUEGO A REALIZAT UN MOMENT ABSOLUT CUTREMURĂTOR… SALA A FOST ÎN LACRIMI!)

#ÎMPREUNĂ DE REVELION

La TVR 2 se dă startul petrecerii #ÎMPREUNĂ DE REVELION, de la ora 20:00, cu GALA TELEREVELIOANELOR. Gazdele Corina Dănilă şi Dragoş Huluba au pregătit  momente umoristice unice alături de actori cunoscuți și îndrăgiți: Florin Piersic, Ion Dichiseanu, Horațiu Mălăele și fiul său, Bogdan Mălăele, Marius Rizea, Mirela Zeţa și Silviu Debu. Nu vor lipsi momentele de legendă din Arhiva de Aur a TVR alături de Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Carmen Stănescu, Jean Constantin etc.

„Vreau să vă spun neapărat… urmează programul de Revelion de la TVR 2. L-am pomenit pe Bibanu’ (actorul Dem Rădulescu era poreclit Bibanu’) într-o pauză de filmare. Mi-am amintit cum la Eforie ne-am dus să mâncăm câte un cataif. Toată lumea ne-a văzut… se uita la noi… iar o fetiță stătea mai departe. Și atunci mama ei a spus: Daniela du-te, du-te… A venit, a pus mâna pe Bibanu’, a pus mâna pe mine, s-a îndepărtat, s-a dus la mama sa și a spus: Mami, sunt vii! Nu uit niciodată, asta era poveste pe care când o spuneam Bibanu’ râdea cu lacrimi”, a povestit Florin Piersic.

De la ora 23.30 suntem așteptați la FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!”, un program cu vedete, muzică bună, atmosferă de sărbătoare și cadouri speciale.

Într-o noapte memorabilă, alături de Paul Surugiu ne vor trece pragul Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un super-duet, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, Laura Lavric, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambașu și Doina Spătaru.
La ocazia specială, vedetele n-au venit cu mâna goală. Pentru că lui Fuego îi este „Drag de România”, cadourile s-au legat de tradiții. De exemplu, Lora i-a făcut un dar care i-a amintit că în noaptea dintre ani se poartă lenjerie roșie.

Și pentru că este o ediție de colecție, Fuego va primi urări sugubețe, făcute în stilul inconfundabil al unuia dintre cei mai iubiți și mai apreciați actori români: FLORIN PIERSIC, în direct de la Cluj. Ne vom aminti cu drag și nostalgie și de Fuegovelioanele anilor trecuți, când am putut cânta și dansa alături de: Marcel Pavel, Irina Loghin, Constantin Enceanu, Sofia Vicoveanca, Petre Geambașu și Doina Spătaru, Laura Lavric, Mioara Velicu, Alessis, Sanda Ladoși.

„Dragii mei, îmi doresc ca sărbătorile acestea să vă fie pline de liniște și să încercați să vă uitați la programe pline de optimism și de muzica frumoasă a românilor! Ce vreau pentru mine, vreau și pentru voi în noul an – o normalitate, libertate, mai multă sinceritate și omenie, sănătate și împăcare cu sine! S-aveți sărbători luminate, de Rai colindate!”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

REVELION la TVR 3

La TVR 3, încheiem anul 2020 pe acordurile muzicii celui mai premiat compozitor de muzică de film, acum la Musikverein împreună cu Filarmonica din Viena în concertul „John Williams Live in Vienna”. Concertul începe la 21.50 şi ţine până la finalul anului, pentru ca să păşim apoi în 2021 pe ritmuri de rock, urmărind concertul Rock ING-UPT 100 – o surpriz pregătită celor care iubesc muzica de calitate. RockING îi aduce în faţa noastră pe Mircea Baniciu, Călin Pop, Tiberiu Bako, Teodor Pop, Octavian Horvath,Valentin Potra. Iar surpriza anului vine la TVR 3 tot pe ritmuri alerte, ascultând, de la 1.30, Remix Rockul Carantinei – într-o ediţie specială pregătită de Doru Ionescu. Dimineaţa, de la 3.00, respectiv 3.55, Julie Mayaya şi Horia Brenciu ne aduc cele mai frumoase piese ale lor interprtetate pe scena Festivalului de Blues Focsani 2019.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP