Ionuț Dolănescu se mândrește cu fiica sa! Ioana are 8 ani și este blondă cu ochi albaștrii

Publicat: 01/05/2019 | 15:43

Ionuț Dolănescu se consideră un bărbat împlinit: are o carieră frumoasă, o soție superbă care i-a dăruit doi băieți și o fată. Ioana este al doilea copil al cuplului și… deși încă nu a împlinit vârsta buletinului s-a transformat într-o domnișoară simpatică foc. Ea are 8 ani și este blondă cu ochi albaștrii.

Citește și: Ionuț Dolănescu a ajuns de nerecunoscut! Cum fentează trecerea timpului

Ionuț Dolănescu se mândrește cu fiica sa, Ioana-Maria

În vârstă de 47 de ani, Ionuț Dolănescu se află în prezent la cel de-al doilea mariaj. Basarabeanca Doinița i-a devenit soție după ce artistul a divortat pentru ea de Maria Dolănescu. Dragostea vieții sale l-a făcut tătic de trei ori: Ionuț Vlad, are 10 ani și 6 luni, fetița lor, Ioana Maria, are opt ani și a moștenit talentul celebrilor săi bunici, iar fiul cel mic, Iancu Marian Nicolae, are 4 ani și 6 luni.

Cele mai recente imagini postate de Doinița și Ionuț Dolănescu pe Facebook cu copiii lor au atras atenția tuturor. Mica lor prințesă a crescut foarte mult și este pe zi ce trece și mai frumoasă. Fiul regretatului Ion Dolănescu și al artistei Maria Ciobanu locuiește cu familia sa numeroasă timp de jumătate de an în România, la București, în casa lor din strada Caimatei, iar în următoarele șase luni în Florida, unde deținr o casă imensă.

Citește și...